Obavijesti

Video

Komentari 22

Lana Jurčević ima iznenađenje za fanove: 'Pjevat ću ti doma!'

Lana Jurčević ima iznenađenje za fanove: 'Pjevat ću ti doma!'
5

Ona pjeva, pleše, pokrenula je vlastiti brend kozmetike, no unatoč natrpanom rasporedu, Lana je odlučila odvojiti nekoliko sati za svoje fanove i iznenaditi ih uoči Božića...

VIDEO

Svi, ali baš svi koji imaju neki razlog za slavlje u prosincu i koji bi voljeli da im održimo mini koncert, mogu se prijaviti na novi projekt 24sata u suradnji sa mnom, rekla je pjevačica Lana Jurčević. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

osvoji lanu najava 00:53

Prosinac je mjesec darivanja, a Lana je odlučila nagraditi svoje najvjernije fanove. Već je jednom slično iznenađenje priredila svom prijatelju i kolegi Luki Nižetiću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

On ju je zamolio da dođe na njegov koncert otpjevati njihovu zajedničku pjesmu 'Prava ljubav', a ona ga je odbila s komentarom da je prerasla takve stvari. Luka nije ni posumnjao da je to zapravo njezina 'spačka'. Dolazak Lane na njegov nastup je bio iznenađenje zbog kojeg je Luka skoro zaplakao od sreće. To želi postići i sa svojom publikom. 

- Želim iznenaditi bilo koga tko već ima u planu neko slavlje, bio to rođendan, djevojačka, momačka, svadba ili nešto potpuno drugačije. Ili pak, prirediti iznenađenje nekome tko je odrastao uz moje pjesme i tko me prati dugi niz godina. Želim da prigoda bude što zanimljivija, odnosno priča i povod - rekla je Lana. Prijave već pristižu, a najbolje tri prijave osvojit će privatan Lanin koncert.

- Rekla sam si, 'idem napraviti nešto za ljude, odvojiti svoje vrijeme i upoznati neke od njih, razveseliti ih i da svi imamo super fotke i snimke koje ćemo gledati za deset godina i sjećati se tih dana s osmijehom na licu'. Planirala sam to raditi sama na svom Instagramu i YouTubeu, ali kad sam vidjela reakciju kad sam objavila na Instagramu da nešto spremam po tom pitanju, gotovo 1500 ljudi je ostavilo komentar u roku nekoliko sati - rekla je.

Dodala je kako je tad shvatila kako to neće moći izvesti sama te da će biti 'kaos' s prijavama i pozvala je 24sata u pomoć. 

Ako želiš da nekome tebi bliskom Lana bude iznenađenje i uljepšava blagdansko razdoblje, ispuni prijavu klikom na web stranicu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković