Obavijesti

Video

Komentari 70

Legende prvog Big Brothera: Okupljamo se i vraćamo u kuću

Ništa nije kao prije: Od novih stanara Big Brothera nitko više nije svoj, radi se sve kako bi se uspjela neka svađa isprovocirati, kažu stanari prve sezone...

VIDEO

Sa Sašom, Antonijom i Marinom razgovarao sam o ponovnom okupljanju nakon 14 godina. Probat ćemo dogovoriti s RTL-om da nas nakon što završi ova sezona opet puste unutra. Barem na jedan dan. To bi bio show, rekao je Zdravko Lamot (38), sudionik prvoga BB-a.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:00

Samoborčanin danas radi za jednu kozmetičku tvrtku, a povremeno organizira evente te se bavi digitalnim marketingom. Još ga prepoznaju na ulici. Odgovara mu kad se to dogodi na nekom poslovnom sastanku jer, kaže, to otvara vrata. Prvu sezonu i sudjelovanje pamtit će po toleranciji.

Ispovijest BB Kreše: Varao sam ljude, a sad samo želim dijete!
Ispovijest BB Kreše: Varao sam ljude, a sad samo želim dijete!

'Nitko više nije svoj'

- Prihvaćali smo jedni druge i bili prilagodljivi. Danas toga više nema - izjavio je Lamot koji novu sezonu slabo prati.

- Casting je tad bio drugačiji. Imao sam sreće što sam odabran s tim ljudima. Psiholozi su nas posložili po zajedničkom duhu - kaže i dodaje kako se tad nije ciljalo na svađu kao danas.

- Sad se sve radi samo da se u showu isprovocira svađa - govori Zdravko.

Prema njemu, “Big Brother” u ovakvom kontekstu više nema smisla.

- To nije show koji ja pamtim, sve je gluma. Nitko više nije svoj - smatra Zdravko kojeg su uspoređivali s Davidom Beckhamom.

BB predsjednica Ana dodijelila uloge: 'Orky je modni stilist...'
BB predsjednica Ana dodijelila uloge: 'Orky je modni stilist...'

Saša postao viking

Glavnu nagradu od milijun kuna te je godine osvojio Saša Tkalčević (46) iz Bjelovara. Od kraja 2016. godine živi i radi u Stockholmu s drugom suprugom Mirelom i djecom.

- Ne pratim ‘Big Brother’. Ja sam više za šumu i branje gljiva - našalio se otkačeni bajker. U Švedskoj je otvorio vlastiti tattoo salon i umjetničku galeriju Art arrow jer mu je i slikanje velika strast. Saša već dulje ima i drugačiji imidž. Pustio je dugu bradu i sad, kako mu kažu prijatelji, izgleda poput pravog vikinga. Na bradu su ga, kaže Saša, nagovorili sinovi. Suprugu Mirelu oženio je prije tri godine, a 2008. je postao djed.

Njegov sustanar Alen Macinić (38) okušao se i 2014. godine u “Big Brotheru”.

- Nakon BB-a život mi se okrenuo za 180 stupnjeva. Bio sam slavan jedno vrijeme i iskoristio svojih pet minuta, ali instant-slava jako brzo splasne - rekao je Pazinjanin.

Kasnije se preselio u obližnji Poreč i vratio starom poslu - distribuciji ribe. Tamo, kaže nam, uživa životu i društvu svoje nove obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Šebalj: 'Prvi napravi sigurnosni koridor'; Vatrogasac: 'Velika greška je raditi nagla kočenja...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Prvi napravi sigurnosni koridor'; Vatrogasac: 'Velika greška je raditi nagla kočenja...'

Nova epizoda, novi gost u studiju Tko je kriv? Vatrogasac nam je objasnio situacije u kojima se nalaze kao vozači vozila s prednošću prolaska. Pogledajte i detalje u kojima se nisu slagali s Jurom Šebaljem...

Nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja': Ovo su najčudniji stereotipi o Talijanima?!
POGLEDAJTE VIDEO

Nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja': Ovo su najčudniji stereotipi o Talijanima?!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja'. Influenceri Alen Žigić i Petra Dimić u novoj su epizodi otkrili najčudnije stereotipe o Talijanima i saznali - jesu li točni?!
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti