Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Leon (23) iskakao iz smeća: Plašio Zagrepčane i pjevao im!

None Foto: 24sata Video

U svojem novom videu popularni JoomBoosov youtuber Magic Leon (23) odlučio je testirati strpljenje stanovnika Zagreba i prirediti im malo iznenađenje - iskakao je iz kanti za smeće, plašio ih i pjevao

Leon se omotao u vrećice za smeće, sjeo pored kontejnera i čekao da netko naiđe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada bi netko prošao pored njega, Leon bi iskočio te se ponašao potpuno ležerno, kao da se ništa nije dogodilo. Odjeven u vreću za smeće, započeo bi razgovor s prestrašenim prolaznicima, a nekima bi čak i otpjevao pjesmu. 

Slučajni prolaznici to nisu nikako mogli očekivati; neki su se smijali, neki su bili uplašeni, a neki su ga potpuno ignorirali.

Leon je nedavno imao još jedan zabavan eksperiment u Zagrebu, pogledajte:

Komentari (4)
  • Hahahahhahahahabaha kako je super smiješno. Mi u 2 c razredu svi mislimo da je joomboosu baš guba. Tako smiješan nije niti moj prijatelj pero iz 1 a razreda. Hahahahhahaah kako vi imate super fore

    11. 12. 2018,   19:47
  • Stvarno se divim njegovoj duhovitosti, sve ne mogu vjerovati. Da sam upola tako super zabavan kao on, gdje bi mi bio kraj.I za kraj, baš je izvrstan, zabavan i genijalan.

    12. 12. 2018,   10:03
  • Pogledaj si ono kad lik baca postu u sanducic za postu.. a drugi baca van.. sakriven u sanducicu.. baci jednom.. baci drugi put.. a onda lik koji ubacuje vadi Smith and Wesson.. i bum.. nema vise youtubera koji se sali :) .

    11. 12. 2018,   19:45