Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljubitelji u nevjerici: Vlada će kažnjavati slušanje narodnjaka

Vlada Republike Hrvatske donijela je prijedlog zakona o sankcioniranju narodne glazbe u javnom prostoru. Riječani su u anketi komentirali svoje stavove o zakonu, da bi na kraju saznali da se radi o pukoj zezanciji...

POGLEDAJTE VIDEO: Riječane šokirala "odluka Vlade"

Za još jedan smiješni video ponovno se pobrinula ekipa SP Parody s Youtube kanala Joomboos, koji su lažnom viješću neke lakovjernike zabrinuli, a neke razveselili. Nekima je koja kapljica više tijekom noćnog izlaska malo pomutila razum, pa nisu znali što su rekli, a što im je "netko stavio u usta".

Bilo je i onih koji nisu ljubitelji narodne glazbe, no nije im se svidjela ideja ograničavanja i kažnjavanja u slobodnoj zemlji. Mišljenje s kojima bi se složila većina ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Komentari (130)
  • Ne znas jel gori ovaj koji stalno nudi mogucnost zarade od 20ak tisuca kuna ili ovi koji uporno promoviraju taj neuspjeli youtube projekt.

    25. 4. 2016,   19:20
  • boli kog šta ja slušam

    25. 4. 2016,   19:05
  • "Kad dođem u Zabreg u kafanu, tamo kod šerifa konjevića i kad začujem šabana ili sinana pa breeee srce mi zatreperi eeee osečam se ko u tamo Beogradu", hahahahaaa joj sve same hrvatine a naplakaljke stružu po svakom kafiću.....

    25. 4. 2016,   19:16