Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljuta vlasnica korila buldoga, a on je iznenadio 'hit' reakcijom

Neodoljiva snimka prikazuje buldoga koji na neki svoj način vlasnici priznaje da je sažvakao daljinski upravljač. Nevjerojatna je njegova reakcija na ispitivanje vlasnice

Danielle Lou iz Wigana u Velikoj Britaniji vidjela je kako je daljinski upravljač mjestimično nagrizen. Odlučila je o tome doznati nešto više od svojeg jednogodišnjeg ljubimca, buldoga Waltera.

- Tko je ovo napravio Waltere? Tko je ovo napravio? - pitala ga je Danielle, a on je u nju gledao očima punim krivnje.

Nervozno je gledao oko sebe i lickao usne. Danielle  je nastavila s pitanjima: 'Jesi li ti to učinio? Jesi li ti?'

Ovaj slatki psić, kojega je očito mučila savjest oko svega, u jednom trenutku je samo mahnuo šapicom, okrenuo se i otišao.

PANORAMSKA VOŽNJA Turisti poveli buldoga u šetnju Pulom u - dječjim kolicima

Možda je daljinski upravljač uništen, ali Danielle je dobila priliku upoznati smiješnu stranu svojeg ljubimca. Kaže kako joj je bilo teško ostati ozbiljna i ljuta prema ovom slatkišu iako je već sažvakao jedanaest daljinskih upravljača.

NEOBIČNO NATJECANJE Titula za najružnijeg psa na svijetu ide buldogici Zsa Zsi

Danielle opisuje sebe kao ljubiteljicu buldoga. Posjeduje ih čak četiri i redovito objavljuje njihove fotografije na Instagramu, na stranici Workabulls, koja broji čak četiri tisuće pratitelja.

- Oduvijek mi je bila želja imati engleskog buldoga. Sad ih imam četiri. Za mene su oni cijeli svijet. Ja sam luda buldog žena - ovako je Danielle opisala samu sebe.

Komentari (30)
  • Preslatki....

    8. 9. 2018,   09:02
  • Hahahaha imam I ja jednog takvog stetonosu to im je nesta najdraze

    8. 9. 2018,   08:53
  • Trebala bi mu biti zahvalna jer joj je htio reči da previše vremena provodi gledajući meksičke sapunice, te da se ide prošetati s njim u prirodu.

    8. 9. 2018,   10:17