Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mario Roth: Čekam da Huljić napiše pjesmu za mene i Rozgu

None Foto: Jurica Galoic/PIXSELL 6

Mario Roth odgovorio je na naša 24 pitanja i otkrio kako izgleda njegov život na turneji. Surađuje i s Huljićima, a kaže da su ga najskorisnije naučili da vjeruje u sebe. Sad čeka da mu napišu pjesmu

Lidijice, nemoj se ljutiti, jako te volim, ali Jelena je Jelena, rekao je Mario Roth iz grupe Vigor kad smo ga u 24 pitanja pitali da izabere između svoje dvije kolegice - Lidije Bačić i Jelene Rozge. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- S Jelenom imam najprisniji odnos. Uz poslovni dio, savršeno se razumijemo i privatno. Podupiremo jedno drugo kad god snimimo nešto novo. Ona pošalje meni, onda ja pošaljem njoj. Pa komentiramo je li to dobro, što smo trebali promijeniti ili dodati. Rekao bih da smo prijatelji - rekao je Mario.

Javnost ga je bolje upoznala u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a utjelovio je i svoju treću kolegicu, Maju Šuput za koju kaže da je nastup shvatila kao dobru 'zezanciju'. 

Rijetko tko ga pamti iz showa 'Story Super Nova', no upravo je tamo Mario napravio svoje prve korake.

- Nikad se više ne bih prijavio u reality show. Slava dođe i ode preko noći - rekao je.

S bračnim parom Vjekoslavom i Tončijem Huljićem surađivao je na pjesmi za seriju 'Drugo ime ljubavi', a kaže kako čeka da njemu i Jeleni dvojac napiše pjesmu.

POGLEDAJTE TIZER ZA HIP-HOP SERIJAL TAKEOVER:

- Tonči je majstor za biznis, a Vjekoslava je više obiteljski tip. Od njih dvoje sam najkorisnije naučio da uvijek trebam vjerovati u sebe - kaže.

Njegovi uzori su Bon Jovi i Aerosmith unatoč tome što pjeva i voli zabavnu glazbu. Osim Rozge, od hrvatskih izvođača uzor mu je i Gibonni. 

Što još kaže o sebi, pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Komentari (18)
  • daj Mario kaj ti je, mani se huljića i rozge i ostani čvrsto na zemlji.....super si i bez njih

    13. 11. 2019,   23:06
  • tko je ovaj čovjek?

    13. 11. 2019,   17:52