Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mentori showa posvađali su se zbog hit pjesme Brune Marsa!

U tijeku je treća sezona prvog YouTube talent showa u regiji, JoomBoos Videostara. U petoj epizodi mentori su se posvađali zato što je youtuberica Petra Dimić ukrala pjesmu koju je htio youtuber Matija Lazarević

Kandidati Videostara u novoj su epizodi dobili zadatak da zajedno sa svojim mentorima osmisle koreografiju na pjesmu koju su si sami odabrali. U timu poznate JoomBoos youtuberice Petre Dimić posebno se istaknuo bivši stanar Big Brothera Luciano Plazibat koji se i privatno bavi plesom, pa je i njihova koreografija izgledala najprofesionalnije.

Pogledajte novu uzbudljivu epizodu:

Tim Matije Lazarevića odabrao je pjesmu "Chandelier" pop pjevačice Sie. Naime, htjeli su korisiti pjesmu "Uptown Funk", ali ju je Petrin tim već uzeo pa je izbila svađa.

Koreografija Matijinog tima bila je mračnija, a svojom otkačenom i vrckavom energijom posebno ju je osvijetlila Ozana Mileusnić koja je zbog Videostara doputovala čak iz Irske.

Videostar 3 Hrvatica se vratila iz Irske da postane nova YouTube zvijezda

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Najbolje se u novoj epizodi zabavio tim Filipa Dejanovića, kojeg fanovi znaju kao TheSikrta. Njegov tim snimao je koreografiju na svima poznati hit "YMCA", a čak su se potrudili i pronašli zabavne kostime i perike koje su upotpunile njihov nastup. Nisu baš uskladili pokrete, ali su bili autentični!

Foto: Borna Filic/PIXSELL

U prošloj epizodi kandidati su se morali predstaviti svojoj publici dok su u isto vrijeme prolazili neugodne izazove u kojima se nitko ne želi naći. Kako je to izgledalo možete pogledati u videu!

Ove godine Rakuten Viber je naš glavni komunikator. Preuzmite Viber aplikaciju i pridružite se našim Viber Communityjima. Glasajte za svoje omiljene kandidate i pomozite nam odabrati novu Videostar zvijezdu:

- Pridruži se The Sikrt Viber Community-ju, ondje uvijek možeš pronaći zabavu, razgovarati o fora temama i podržati njegove kandidate
- Pridruži se Saamo Petraa Viber Community-ju, gdje će često biti pokrenute beauty i modne teme, ali ne nedostaje zabave, humora i pametnih razgovora
- Pridruži se LayZ Viber Community-ju, gdje će te netko možda prankati, ali ćeš se uvijek dobro nasmijati

Također, preuzmite i zabavne Viber stickerse na linkovima ispod:

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima LayZ!

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima Saamo Petraa!

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima TheSikrt!

Nastavi koristiti Shake and Take aplikaciju, riješi kviz i osvoji ekskluzivne nagrade.

JoomBoos Videostar powered by A1

Komentari (2)
  • Sad bi si mogo crveni zaradit...

    8. 11. 2018,   20:35