Obavijesti

Video

Komentari 49

Minute užasa: U zadnji tren ih izvukli iz gorućeg automobila

Muškarac je udario glavom u prevrtanju automobila te su mu ostali vozači stavili zavoj na glavu kako ne bi krvario. Žena je bila u šoku i padala u nesvijest te su joj davali vodu kako bi došla k sebi...

VIDEO

Buktinja je bila golema. Crni dim sukljao je nekoliko metara u zrak, a ženu i muškarca su u zadnji tren spasili vozači, rekao nam je čitatelj koji je snimio gorući auto.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:17

Na državnoj cesti DC-23 između Gornjeg Zvečaja i Generalskog Stola u subotu oko 11 sati vozač automobila izletio je s ceste te se prevrnuo na krov. On i suvozačica ostali su zarobljeni u prevrnutom automobilu. Na prometnu nezgodu su naletjeli ostali vozači automobila i motociklisti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vozio sam se na motociklu, kad sam zbog kolone stao. Ispred nas je bio automobil koji je gorio. Prizor je bio stravičan. Stvari iz auta bile su razbacane u našem traku, a vidio sam ozlijeđenog muškarca i ženu kojima su pomogli ostali vozači. Izvukli su ih iz prevrnutog automobila u posljednji tren. Naime, kad se automobil prevrnuo, njih dvoje su bile zarobljeni, a automobil je tad planuo. Nasreću, brzo su ih izvukli i spasili od buktinje koja se sve brže ‘gutala’ automobil - rekao je čitatelj.

Kad su izvukli ozlijeđenog muškarca i ženu, vozači su ih udaljili od gorućeg automobila.

- Muškarac je udario glavom u prevrtanju automobila te su mu ostali vozači stavili zavoj na glavu kako ne bi krvario. Žena je bila u šoku i padala u nesvijest te su joj davali vodu kako bi došla k sebi. Kako je buktinja bila sve veća, vozači su sklonili svoje automobile na sigurnu udaljenost, a ozlijeđenog muškarca i ženu odveli na sigurno. U samo dvije minute je njihov automobil izgorio - rekao je čitatelj. Ubrzo su stigli vatrogasci koji su ugasili požar, a Hitna pomoć ih je prevezla u Opću bolnica Karlovac. Karlovačka policija utvrdila je da je vozač auta prebrzo vozio, izletio s ceste i udario u kanal. Zatim se auto prevrnuo i zapalio. On je lakše ozlijeđen, dok je žena teško ozlijeđena, ali nije životno ugrožena. Uzrok požara će se tek utvrditi.

Zbog udarnog vikenda na cestama prema moru, ali i unutrašnjosti u subotu je bilo nekoliko sudara. Na ulazu u Dugi Rat u subotu oko 5 sati sudarili su se Suzuki i Volkswagen. Četvero ljudi, tri muškarca i jednu ženu, iz dva automobila izvlačili su vatrogasci. Nitko od ozlijeđenih nije životno ugrožen. U petak se u tunelu Sveti Rok u smjeru Zagreba u vožnji zapalio Mercedes. Iz zadarske policije su rekli da nitko nije ozlijeđen, no zbog požara tunel je bio zatvoren sat i pol pa je nastala kolona dugačka nekoliko kilometara. Iz Hrvatskog autokluba u nedjelju očekuju kolone na zagrebačkoj obilaznici iz smjera Jankomira i Buzina, autocesti A1 Zagreb - Split - Ploče i autocesti A6 Rijeka - Zagreb, a posebno upozoravaju da u nedjelju na gotovo svim graničnim prijelazima očekuju gužve.

U videovijestima pogledajte još:

Sve je spremno za proslavu obljetnice Oluje!

Lopovi koji su opljačkali bankomat u Zadru nisu uspjeli pobjeći!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang