Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Minute užasa: U zadnji tren ih izvukli iz gorućeg automobila

Foto:

Muškarac je udario glavom u prevrtanju automobila te su mu ostali vozači stavili zavoj na glavu kako ne bi krvario. Žena je bila u šoku i padala u nesvijest te su joj davali vodu kako bi došla k sebi...

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Buktinja je bila golema. Crni dim sukljao je nekoliko metara u zrak, a ženu i muškarca su u zadnji tren spasili vozači, rekao nam je čitatelj koji je snimio gorući auto.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Na državnoj cesti DC-23 između Gornjeg Zvečaja i Generalskog Stola u subotu oko 11 sati vozač automobila izletio je s ceste te se prevrnuo na krov. On i suvozačica ostali su zarobljeni u prevrnutom automobilu. Na prometnu nezgodu su naletjeli ostali vozači automobila i motociklisti.

- Vozio sam se na motociklu, kad sam zbog kolone stao. Ispred nas je bio automobil koji je gorio. Prizor je bio stravičan. Stvari iz auta bile su razbacane u našem traku, a vidio sam ozlijeđenog muškarca i ženu kojima su pomogli ostali vozači. Izvukli su ih iz prevrnutog automobila u posljednji tren. Naime, kad se automobil prevrnuo, njih dvoje su bile zarobljeni, a automobil je tad planuo. Nasreću, brzo su ih izvukli i spasili od buktinje koja se sve brže ‘gutala’ automobil - rekao je čitatelj.

Kad su izvukli ozlijeđenog muškarca i ženu, vozači su ih udaljili od gorućeg automobila.

- Muškarac je udario glavom u prevrtanju automobila te su mu ostali vozači stavili zavoj na glavu kako ne bi krvario. Žena je bila u šoku i padala u nesvijest te su joj davali vodu kako bi došla k sebi. Kako je buktinja bila sve veća, vozači su sklonili svoje automobile na sigurnu udaljenost, a ozlijeđenog muškarca i ženu odveli na sigurno. U samo dvije minute je njihov automobil izgorio - rekao je čitatelj. Ubrzo su stigli vatrogasci koji su ugasili požar, a Hitna pomoć ih je prevezla u Opću bolnica Karlovac. Karlovačka policija utvrdila je da je vozač auta prebrzo vozio, izletio s ceste i udario u kanal. Zatim se auto prevrnuo i zapalio. On je lakše ozlijeđen, dok je žena teško ozlijeđena, ali nije životno ugrožena. Uzrok požara će se tek utvrditi.

Zbog udarnog vikenda na cestama prema moru, ali i unutrašnjosti u subotu je bilo nekoliko sudara. Na ulazu u Dugi Rat u subotu oko 5 sati sudarili su se Suzuki i Volkswagen. Četvero ljudi, tri muškarca i jednu ženu, iz dva automobila izvlačili su vatrogasci. Nitko od ozlijeđenih nije životno ugrožen. U petak se u tunelu Sveti Rok u smjeru Zagreba u vožnji zapalio Mercedes. Iz zadarske policije su rekli da nitko nije ozlijeđen, no zbog požara tunel je bio zatvoren sat i pol pa je nastala kolona dugačka nekoliko kilometara. Iz Hrvatskog autokluba u nedjelju očekuju kolone na zagrebačkoj obilaznici iz smjera Jankomira i Buzina, autocesti A1 Zagreb - Split - Ploče i autocesti A6 Rijeka - Zagreb, a posebno upozoravaju da u nedjelju na gotovo svim graničnim prijelazima očekuju gužve.

U videovijestima pogledajte još:

Sve je spremno za proslavu obljetnice Oluje!

Lopovi koji su opljačkali bankomat u Zadru nisu uspjeli pobjeći!

Komentari (49)
  • "Na nesreću su naletjeli ostali vozači..."

    4. 8. 2018,   18:25
  • Najjaci mi ovo fotoreporteri i facebook people,koji umjesto da pomogne,on snima..

    4. 8. 2018,   20:42
  • Izletio sa ceste!? Stare magistralke. Opet neki vikend vozač!

    4. 8. 2018,   20:50