Obavijesti

Video

Komentari 8

Misterij: Dečko žene koja je po noći zvonila pronađen mrtav

Misterij: Dečko žene koja je po noći zvonila pronađen mrtav

Žena koja je snimljena kako je samo u majici i lisicama na rukama zvonila ljudima na vrata u 3 sata ujutro u gradu Montgomery u Texasu, sad je na sigurnom sa svojom obitelji. No, još uvijek nije objavljeno tko je ona

VIDEO

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1940 ljudi. Ovo su njihove priče...

Dečko ove djevojke je počinio samoubojstvo u srijedu s pucnjem u glavu, potvrdili su policajci za DailyMail. Žena, koja je opisana kao 'žrtva obiteljskog nasilja', još uvijek je ostala misterij kao i sve što se te noći dogodilo.

Policajci su potvrdili kako se ne radi o Caitlin Dennison (19) koja je u siječnju ove godine nestala iz Rena u Nevadi, a za koju je njezina sestra mislila da je ova žena sa snimke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rekli su i kako je čovjek koji se ubio imao 49 godina te su potvrdili da njegova djevojka, koja je zvonila po vratima, ima 32 godine.

Jezivo! Polugola zvonila usred noći ljudima na ulazna vrata
Jezivo! Polugola zvonila usred noći ljudima na ulazna vrata

- Ona je s područja Dallasa. Njih dvoje bili su cura i dečko - rekao je poručnik Scott Spencer iz ureda šerifa okruga Montgomery. Dodao je i kako je istražitelji još nisu ispitali o svemu što se dogodilo.

Istražitelji su zatvorili ulaz u kompleks Sunrise Ranch u Montgomeryju, gdje se dogodio incident. Ulaz i izlaz su dopušteni samo stanovnicima tog kompleksa.

Zašto je na rukama imala lisice?

Šerifov ured primio je poziv u srijedu u 11 sati ujutro da muškarac prijeti samoubojstvom. No, kad su došli, on je već bio mrtav. Ostavio je poruku pomoću koje su policajci identificirali ovu ženu kao i neke okolnosti koje su povezane s incidentom.

Zaključili su kako je žena, prijavljena da je zvonila stanarima kompleksa Sunrise Ranch u noći u petak, zapravo njegova djevojka. U policiji tvrde da nije prijavljen njezin nestanak te da ne mogu otkriti njezin identitet jer je žrtva obiteljskog zlostavljanja.

- Postoji još niz pitanja vezanih za taj slučaj. Ne znamo zašto je na rukama imala lisice. Poznata nam je samo jedna strana priče - rekao je Spencer.

John Bradley, susjed koji živi u kompleksu, je rekao da je bijeli kombi, koji je bio parkiran ispred kuće muškarca koji je počinio suicid, isti kao kombi koji je vozio po njihovom kvartu u vrijeme dok je žena zvonila po vratima.

Ljudi kojima je zvonila tvrde kako nikog nije bilo na vratima kad bi ih otvorili. 

- Spavali smo. Supruga je probudilo zvono na vratima. Zvonilo je sigurno 20 do 30 puta. No, kad je suprug došao do vrata, na njima nije bilo nikoga - posvjedočila je jedna stanovnica.

Ovaj slučaj pobudio je veliki interes javnosti koja nestrpljivo čeka nove informacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse