Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mlade zvijezde snimile su ljetni hit: Ovo će se slušati na plaži...

Zvijezde prve hrvatske YouTube mjuzikl serije 'Savršen spoj' snimile su još jedan glazbeni hit. Pjesma 'Sutra ne planiram' predstavljena je u novoj epizodi serije, a sad je možete poslušati u cijelosti

Tekst nove pjesme, koja će zasigurno biti hit svih ljetnih zabava i koja će se slušati na plažama, napisao je naš poznati glazbenik i redatelj Filip Dizdar. 

Filip je ujedno i redatelj JoomBoos serije 'Savršen spoj', a ovu autorsku pjesmu napravio je ekskluzivno za sedmu epizodu serije, u kojoj je glumačka ekipa otputovala na izlet na selu. Spot za pjesmu u potpunosti je snimljen u aubotusu, a cijela ekipa se super zabavila snimajući. 

Poslušajte pjesmu 'Sutra ne planiram':

Nakon pjesme 'Generacija Z', koju mnogi već nazivaju himnom cijele jedne generacije, ovo je još jedna autorska pjesma iz serije koja ima potencijala postati veliki hit.

'Generacija Z' dosad je skupila gotovo 2 milijuna pregleda, a pjesma 'Sutra ne planiram' mogla bi je nadmašiti, iako je žanrovski potpuno drugačija. 

U spotu za pjesmu pojavljuju se svi glumci iz serije, među kojima su popularni JoomBoosovi youtuberi Petra Dimić, Filip Dejanović, Nika Pavičić, Borna Rastović te ostali mladi glumci i pjevači.

Pogledajte novu epizodu serije:

Komentari (8)
  • Tekst vrlo inteligentan: "Otvori mi djevo vrata svoga raja, da Deneris vidi moga zmaja Ona voli kako mi stoji Nije vuk pa da ga se boji" Bravo 24sata 👏👏👏👏

    23. 5. 2019,   18:55
  • Sviđa mi se, ali me podsjeća na neku stranu pjesmu...kao da sam to već čula.

    23. 5. 2019,   18:55
  • a gdje je harmonika? . . . . . . . bez veze

    23. 5. 2019,   18:56