Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na Valentinovo nikako nemojte pogledati film Čarobni Mike...

None Foto: 24sata Video 3

Srđan Cvitan, poznatiji kao Osvrtnik, na Dan zaljubljenih savjetuje parovima kojih pet filmova svakako moraju pogledati na Valentinovo, a dodao je i dva koja nikako ne preporučuje

Muškarci, sa svojom boljom polovicom, ni u kojem slučaju nemojte gledati film 'Čarobni Mike', nemaš takve pločica kao Channing Tatum, savjetuje Osvrtnik. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Uz 'Čarobnog Mikea' savjetuje da se, iako se čini kao da bi mogao biti dobar za Valentinovo, ne pogleda niti 'Bilježnica'. Film je nastao 2004. godine, a obrađuje ljubavnu priču u kojoj, nakon razdvojenosti zbog klasnih razlika, bivši mladi zaljubljeni par ponovo dobiva priliku.

- Film koji svakako morate pogledati je 'Kad je Harry sreo Sally'. Ako imate frendicu koja vam se sviđa, ovo je pravi film. Film pokazuje da muškarac ne mora biti lijep već samo duhovit - objašnjava Srđan i dodaje 'La La Land' na taj popis. Film je novijeg formata i završava dosta tragično i emotivno. 

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
- Film 'Tužna veza' je, također, na popisu filmova koji se na Valentinovo moraju pogledati. Film će vam rasparati srce i bolje ćete se osjećati u vašoj vezi kada vidite kako jedna druga veza katastrofalno završava - kaže Osvrtnik. 

Osim spomenutih, 'Zapravo ljubav' i 'Beskrajni dan' su idealni za provesti večer sa svojom boljom polovicom. 'Zapravo ljubav' obiluje dobrim glumcima i ljubavnim pričama u kojima biste se mogli pronaći,'Beskrajni dan' je još jedan dokaz kako jedan duhoviti muškarac može završiti s lijepom ženom. 

TKO OSVAJA KIPIĆA? Oscarovski Osvrtnik: 'Jasno je tko će biti slavljenik te noći'

- Romantični filmovi su za žene ono što su pornići za muškarce. Nude fantaziju u kojoj se volimo izgubiti na trenutak i ako se uloži rad,trud i novac u njih, mogu biti izrazito kvalitetni - zaključuje Osvrtnik. 
Komentari (24)
  • Borussia - Eintracht i all star od valentinova za danas

    14. 2. 2020,   12:17
  • Ovaj se kuži u filmove ko Mara u krivi k

    14. 2. 2020,   14:23
  • Ovoga guraju svim silama na ovom portalu, isto kao Šarića - obojicu bezuspješno.

    14. 2. 2020,   16:26