Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najkorisniji savjeti za potpuno iskorištavanje toplog ljeta...

None Foto: 24sata Video 3

Iako se kaže da je ljeto dugo i toplo, ono nam obično vrlo brzo proleti. Čak toliko brzo da ne stignemo potpuno uživati u njemu. Uz ove savjete ćete se sigurno zabaviti i učiniti ih nezaboravnima

Ljeti nas sve muče ista pitanja - kako spriječiti znojenje? Kako zadržati šminku na licu? Koji su obavezni predmeti bez kojih se ne ide na more? Što piti za potpunu hidrataciju? Odgovore možete pronaći u ovom video:

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok "odrasli" muku muče s vrućinama, iščekivanjem godišnjih odmora, planiranjima i brojnim drugim obvezama, djeca imaju samo jedan zadatak - uživati. Zbog toga su ljeti uvijek najsretnija djeca, a svi imamo neku anegdotu iz djetinjstva. Jesu li vaše anegdote slične ovima u videu?

POGLEDAJTE VIDEO:

Na visokim temperaturama (pogotovo) dugokosim ženama teško je podnijeti vlasi koje "plešu" po vratu i leđima. Zbog toga je važno pronaći frizuru koja će istodobno donijeti olakšanje i izgledati lijepo. Pripremili smo tri najjednostavnije, a lijepe frizure za vas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bijela boja, prugice, prozračni materijali i zabavni krojevi sastavni su dio svakog ljetnog ormara. No ljeto je vrijeme eksperimentiranja, a kako se ne bi "zalijetali" sa skupim odjevnim komadima, dovoljno je da vam nokti pričaju odvažnu i zabavnu priču.

POGLEDAJTE VIDEO:

Više tematskih i zabavnih videa poznatih JoomBoosovaca možete potražiti na Youtube kanalu.

 

Komentiraj, znaš da želiš!