Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najpoznatiji gamer: Noću rađe igram videoigre nego partijam

None Foto: Filip Kos/PIXSELL

Najpoznatiji gamer u regiji Mudja odgovorio je na naša '24 pitanja'. Otkrio nam je tajnu svog uspjeha na YouTubeu, što ga veseli, što voli jesti te kako provodi dane

Gamer, youtuber, zabavljač, tako se Mudja opisao u naša '24 pitanja'. Stefan Vuksanović iz Srbije je zbog snimanja na YouTubeu upisao izvanredno školovanje, a kaže da je to posao kojim će se baviti vječno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Počeo je snimati prije šest godina, no prvi honorar je zaradio dvije godine nakon. Trenutačno na YouTubeu broji milijun i pol pretplatnika, a njegovi videi gdje igra videoigre dosežu milijunske preglede. 

- Dok ne igram, razmišljam što da igram dalje - našalio se Mudja. Noć bi radije proveo na računalu nego u izlasku. Najdraži Marvelov junak mu je Spiderman. Između Messija i Ronalda bira Messija jer smatra da je rođen za nogomet. Voli čokoladu, špagete i hamburger te pritom pokazuje na svoju liniju i govori: ‘Vidi se’.

Serijal '24 pitanja' pratite svakog tjedna na YouTube kanalu 24sata. 

 

Komentari (1)
  • Nisam neki mulac ali isto volim odigrati tu i tamo neke igrice na PCu kada mi to posao, obitelj i obaveze dozvole. Ovaj čovjek je mlad i mlađi od mene pa i nije čudno da voli PC igrice, ako uzmemo u obzir da on od toga zarađuje više nego ja i žena sa svojim diplomama zajedno tko bi mu zamjerio. Pratim ga na YT kad imam vremena i meni je zanimljiv. Nisam nikada mislio da će mi ti youtuberi biti interesantni no ima ih koji su mi zaista zanimljivi.....netko je za ovo,netko za kramp i lopatu, netko za studije....nismo svi isti

    24. 4. 2019,   17:09