Obavijesti

Video

Komentari 47

Napad u KB Dubrava: Djelatnik se oporavlja, ima prijelom kosti

Razgovarao sam s njim. Dobro se oporavlja, samo je u šoku. Ima prijelom kosti ispod oka s pomakom, kazao nam je poznanik Stanka K. (48), djelatnika KB-a Dubrava u Zagrebu, kojeg su pretukla četiri mladića

VIDEO

Djelatnik s više od 20 godina staža u KB-u Dubrava u nedjelju je radio na Hitnom prijemu u podrumu zgrade. Inače su po dvojica na prijemu, no kolege u tom trenutku nije bilo jer je nosio papire na odjele.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:03

Prišla su mu dva mladića, od kojih se jedan požalio da ima bolove prilikom mokrenja. Stanko im je rekao da pričekaju te da će ih vrlo brzo pozvati na pregled u trijažu. No mladići nisu željeli čekati nego su zahtijevali da ih odmah odvede nekom od liječnika u dežurnim ambulantama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako bi ih smirio, Stanko je izašao iz prostorije u kojoj je prijem. Tad su obojica nasrnula na njega, a odnekud su se stvorila još dvojica. Tukli su ga šakama i, nakon što je pao na tlo, otišli su automobilom, kako su i došli.

Nesretni Stanko završio je na hitnoj operaciji zbog teških ozljeda glave, a policija je vrlo brzo uhitila četiri mladića i odvela ih u postaju na ispitivanje.

Posljednjeg su uhvatili upravo mladića koji je i tražio hitnu medicinsku pomoć. Kako doznajemo, nakon što su ga policajci vratili u bolnicu da bi ga liječnici pregledali, mladić je to odbio i zatražio pregled u drugoj bolnici.

Zagrebačka policija jučer je izvijestila da je završila obradu nad četiri mladića. Dva mladića (21 i 23 godine) kazneno su prijavili zbog nanošenja teških ozljeda, a drugu dvojicu (25 i 26 godina) zbog sudjelovanja u tučnjavi. Neslužbeno doznajemo da su svi članovi jedne obitelji iz zagrebačke Dubrave. Samo je jedan od njih ranije poznat policiji, a ostala trojica dosad nisu bila u sukobu sa zakonom.

O napadu se oglasio i Hrvatski liječnički sindikat (HLS). Od Vlade traže hitne izmjene Kaznenog zakona kako bi se napad na zdravstvenog radnika tretirao kao napad na službenu osobu.

- Zdravstvene ustanove su svakodnevno poprišta verbalnih i fizičkih napada na liječnike i zdravstvene djelatnike, a na naše apele, upozorenja i izvješća nema reakcije - kažu u sindikatu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković