Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napala ga mama fana: 'Znate li vi koliko moja kći ima godina?'

U zadnjoj epizodi sezone JoomBoosovog serijala Prank'd youtuberu TheSikrtu 'smjestila' su njegova dvojica prijatelja. Filip se 'sledio' nakon što ga je napala mama obožavateljice

Prijatelji Filipa Dejanovića, poznatog JoomBoos youtubera, Bruno Lukić i Filip Rebrović odlučili su mu smjestiti i priredili mu pravu scenu u zagrebačkom kafiću. Rekli su mu da ga na kavi čeka producent jer se s njime mora dogovoriti za novi serijal. Producent ga je na trenutak ostavio samog kako bi otišao po novčanik na posao, a tada je na scenu stupila djevojka (14) koja je glumila njegovu obožavateljicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: JoomBoos

Nakon što se fotografirala s njime, Filipu, odnosno The Sikrtu je priznala da je zaljubljena u njega. Zatim mu je rekla kako bi željela izlaziti s njime. Sve je to sa strane promatrala njezina mama koja je youtubera pred cijelim kafićem napala i napravila mu scenu zbog koje se počeo preznojavati.

- Vi ste pitali moju kćer da ide s vama u klub, znate li koliko ona ima godina? - pitala je Sikrta glumica.

Sikrt ju je skamenjeno promatrao i pokušao se obraniti time da mu se ovo dogodilo prvi put u životu. 

Foto: JoomBoos Kako je preživio ovu neugodnu situaciju i je li se naljutio na prijatelje, pogledajte u videu.

 

 

 

Komentari (28)
  • Opet ovi iz jome bobe pa ljudi idite nešto korisno radit kopajte za vrt sadite nešto izrasti če sigurno al ovo ovo vam nejde niste vi za to mene je sramota kad vas gledam

    13. 7. 2019,   12:24
  • Tako trujete djecu...

    13. 7. 2019,   12:43
  • Lijepo da pokušavaju steći neku popularnost na yt, kada već svi to rade... ali za razliku od Amera mi smo jako loši glumci.

    13. 7. 2019,   11:45