Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Natjecatelji kviza platili svoje neznanje: Propali u crnu rupu!

'Znaš il' padaš' prvi je live YouTube kviz u regiji, a već u prvoj epizodi nije nedostajalo uzbuđenja. Voditelji koji su natjecatelje i publiku usmjeravali u kvizu su slavni JoomBoos youtuberi Nika i Rasta

U prvoj epizodi prvog YouTube live kviza 'Znaš il' padaš' bilo je padanja u misterioznu rupu, potrganih kaučeva i zanimljivih odgovora, ali većina natjecatelja dokazala se u poznavanju raznih područja o kojima su ih ispitivali voditelji i poznati JoomBoosovi youtuberi Nika Pavičić xniks2x i Borna Rastović 8rasta9.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pogledajte cijelu uzbudljivu epizodu ovdje:

U prvoj epizodi gosti iznenađenja bili su i youtuberi Jan Kovačić i Bruno Lukić, a mentori Gloria Berger, Frenki Fresh i Leo Valentić. Natjecatelji su bili Karlo Maček (17), Marko Blažević (18), Martin Petrić (18), Matija Vitelić (17) i Mislav Majcan (17). 

Tko ne zna, pada u crnu rupu

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Koncept kviza je takav da su kandidati odgovarali na pitanja vezana uz Europsku uniju, zemlje Europske unije, pop kulturu i YouTube. Kad bi znali odgovor, ne bi se dogodilo ništa posebno, ali zanimljivo je bilo kad nisu znali odgovor na pitanje.

Naime, svaki put kad bi pogrešno odgovorili, kandidati bi propali u misterioznu crnu rupu, ali tijekom cijelog livea nitko nije znao gdje su točno završili...

Svojim znanjem najviše se dokazao 18-godišnji Marko, koji je od svih petorice natjecatelja očito najveći poznavatelj Europske unije i pop kulture, ali to ne znači da je on bio pošteđen pada. 

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Voditeljica Nika ga je malo razočarala pa je i njega bacila u 'crnu' rupu, ali na kraju su se ipak svi natjecatelji vratili iz rupe i bili su prezadovoljni kako je prošla prva live epizoda. 

Poticaj na glasanje

Cilj ovog cijelog showa je, između ostaloga, potaknuti mlade da glasaju na izborima za Europski parlament koji se održavaju diljem Europe od 23. do 26. svibnja 2019. godine. 

Youtuberi su se već uključili u akciju 'Ovaj put glasam' i svjesni su da je svaki glas bitan, zbog čega pozivaju i sve ostale da se uključe putem OVE stranice i daju svoj glas na izborima. 

Komentari (1)
  • malo copy paste od japanaca koliko vidim

    5. 11. 2018,   19:21