Obavijesti

Video

Komentari 8

Nauljeni i mišićavi: Ovi snažni dečki su prava ženska fantazija

Nauljeni i mišićavi: Ovi snažni dečki su prava ženska fantazija
5

Sportaši, modeli i studenti, Fran Lauš (22) i Borna Butijer (20) - formula su za savršenog muškarca. Visoki, mišićavi, preplanuli, naočiti i svestrani– opaka kombinacija kojoj rijetko koja žena može odoljeti!

VIDEO

Fran i Borna, iako su tek zakoračili u manekenske vode, već se ponose vrijednim osvojenim titulama. Naime,nedavno, je Borna osvojio titulu najboljeg modela Zagreba dok je tamnoputi Fran (22) mister fotogeničnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Nauljeni i mišićavi: Ovi dečki su prava ženska fantazija

Nakon njihove pojave u medijima, popularnost im je naglo porasla. Djevojke, pa i muškarci, svakodnevno im se javljaju na društvenim mrežama želeći biti barem virtualno u njihovoj blizini.

„Ne smatramo se nekim zvijezdama, mi smo samo normalni dečki koji vole sport, zabavu i dobar provod. Dakako, ne bismo se bunili da nam modeling postane posao“ - skromno komentiraju dečki.

Osim što ih krasi dobar izgled, ovi ljepotani su i uspješni sportaši. Studenti Kineziološkog fakulteta u Zagrebu svaki dan provode u teretani, na nogometnom igralištu ili na otvorenom vježbalištu gdje usavršavaju razne sportske vještine i „klesaju“ mišićavo tijelo.

„Uživamo u sportu i fizičkim aktivnostima, alkohol smo zamijenili utezima, a umjesto noćnih klubova, preferiramo trčanje: sport je naš život“, zaključuju Fran i Borna.

Na pitanje kakav je njihov ljubavni status i kakve djevojke vole odgovaraju: „Slobodni smo i uživamo u slobodi. Djevojka koja bi me mogla osvojiti mora biti duhovita, otvorena i zabavna. Naravno, slatke cure su uvijek privlačne i još ako su pametne, to je dobitna kombinacija“ - šali se Fran (22).

Dok Borna (20) pak samozatajno dodaje: "Volimo kad nas cure love, ali ne volimo kad su djevojke prenametljive, to nije privlačno."

Ipak, Fran i Borna fokusirani su na fakultetske obveze, a za sve ostalo, kažu, ima vremena.

Simpatični dečki najbolji su primjer mladih perspektivnih ljudi koji pozitivnim koracima stvaraju uspješne karijere.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse