Obavijesti

Video

Komentari 7

'Ne bih mogla bez plesa, svaki dan plešem barem 15 minuta'

'Ne bih mogla bez plesa, svaki dan plešem barem 15 minuta'
12

Plesačica Valentina Walme simpatije publike osvojila je kao plesna mentorica u showu 'Ples sa zvijezdama'. Najdraži plesni partner joj je brat Alan, a da nije plesačica bavila bi se atletikom ili gimnastikom

VIDEO

Baš svaki dan plešem, barem na 15 minuta. Isto tako, svaki dan perem zube, tuširam se i jedem. To je moja dnevna rutina koju ponavljam svakodnevno, priznala nam je Valentina Walme (28), državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima. Valentina je publici poznata i kao plesna mentorica u showu 'Ples sa zvijezdama', gdje je nastupala u dva navrata. Prvi je put plesala s Jankom Popovićem Volarićem, a onda u posljednjoj sezoni plesne korake učila je Davora Garića. Atraktivna plavuša koja je prije nekoliko dana proslavila 28. rođendan, priznaje da se ne može odlučiti s kim joj je od njih dvojice bilo bolje plesati. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Bilo je dosta drugačije. Rekla bih da su njih dvojica dva potpuno različita svijeta, a bilo je to i potpuno drugačije vrijeme - rekla nam je Valentina. 

Kao najdražu uspomenu iz showa pamti, kako je rekla, baš svaki trenutak. 

- Svaki tren mi je poseban i jako drag. Izdvojila bih možda onaj put kad smo se Davor i ja vratili u show i dobili desetku i dobre ocjene za paso doble - rekla je. Najdraži kostim u kojem je nastupala je onaj za prvi nastup, kada je s Davorom otplesala rumbu. Voljela bi ponovno sudjelovati u Plesu sa zvijezdama, a iako iz showa vuče samo dobre i lijepe uspomene, priznala nam je da joj je najdraži plesni partner njen brat Alan. 

Valentina je u plesnom svijetu od svoje 6. godine, kada ju je tata Edo prvi put odveo na satove plesa, a mnogobrojne osvojene pehare i medalje s natjecanja danas ne može ni prebrojati. Rekla nam je i kako joj laskaju natpisi da je prelijepa, no dodala je: 

"Ipak, trebate me vidjeti ujutro."

Nije mogla istaknuti najzgodnijeg Hrvata jer kako je rekla, svi Hrvati su jako zgodni. Valentina nema dečka, mogla bi živjeti mjesec dana bez interneta, a nosi li ekstenzije te koja joj je najdraža uspomena s nedavnog putovanja u Dubai, otkrila je u video specijalu 24 pitanja.

Pretplatite se na YouTube kanal 24sata i pratite serijal '24pitanja'.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu