Obavijesti

Video

Komentari 68

Ne želi Zokija: Kandidirat ću se i na parlamentarnim izborima!

Ne želi Zokija:  Kandidirat ću se i na parlamentarnim izborima!
2

Ava Karabatić gledala je live prijenos predsjedničkih izbora na YouTube kanalu 24sata. Razočarana ishodom, starleta se u komentaru zapitala 'gdje sam tu ja'

VIDEO

Znamo da je uloga predsjednika u Republici Hrvatskoj smiješna jer on ne može ništa, ali ono što je najvažnije, to je predstavljanje države, a za to biram nekoga tko nije bahat bez pokrića. Koliko god Kolinda pravila reality show, uvijek je u prvim redovima i svima daje ruku, ukratko 'ne glumi glumu', rekla je Ava Karabatić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:11

Glumica, pjevačica, spisateljica, slikarica i manekenka nije zadovoljna ishodom predsjedničkih izbora iako tvrdi da se radi o 'istoj pašti, samo s drugim pakovanjem'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U nedjeljnom live prijenosu izbora na YouTube kanalu 24sata, dok je Zoki držao govor, Ava se u komentaru pitala 'gdje sam tu ja'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Gledala sam vaš prijenos, a kad sam vidjela te klaunove i igrače, morala sam se to zapitati - objasnila je. Dodaje kako je zadovoljna kampanjom oba predsjednička kandidata.

- Od novog predsjednika Zorana Milanovića očekujem priče za laku noć, upitan stav i novog kralja onim babicama što se voze u tramvaju. Znamo koliki je natalitet tako da nije ni čudo što je odnio pobjedu - rekla je i zaželjela mu sreću u obnašanju dužnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

I sama se kandidirala za predsjedničku funkciju, a slogan 'sve ću vas zadovoljiti' i program u kojem je obećala da će se boriti za prava žena i životinja, nije joj donio potrebnih 10.000 glasova za kandidaturu. No, Ava se nije obeshrabrila. 

- Kampanju sam vodila sama, bez ikoga da me progura, bez financijskih sredstva, bez ijednog štanda. Ovih 7000 potpisa sam skupila sama šetajući na rivi i uz pomoć nekoliko volontera iz Zagreba. Barem sada znam kako se pripremiti za parlamentarne, i naravno, predsjedničke izbore za pet godina - samouvjerena je Ava.

Najavljuje novi nastavak autobiografije 'Konačni obračun' u kojem će, kaže, razotkriti pojedine pikanterije o ljudima koji je okružuju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković