Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neven među plesačicama: 'Ako me uzbude, onda su senzualne'

None Foto: Matija Habljak/PIXSELL 7

Plesanje nikad nije bilo zabavnije! Kreće show 'Plesni izazov' u kojem se sedam kandidatkinja bori za titulu plesne kraljice! Kako su se cure snašle u izazovima pratite od ponedjeljka, 24. rujna na Youtube kanalu 24sata

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

One vole plesati. Ples smatraju zabavom, užitkom i razibrigom, a imaju priliku osvojiti titulu plesne kraljice. Riječ je o novom zabavnom showu "Plesni izazov" u kojem se sedam kandidatkinja natječe za novčanu nagradu i titulu plesne kraljice Hrvatske!

POGLEDAJTE VIDEO:

Svaka od plesačica je vješta u određenom plesu, no osim pokreta koje već dobro znaju, morat će se okušati i u onima koje nikad nisu probale. U svakoj epizodi kandidatkinje će imati zadatak svladati pokrete hula-hopa, sinkroniziranog, trbušnog i drugih egzotičnih plesova. Ona koja "najlošije" odradi izazove, morat će napustiti natjecanje. Njihove plesne vještine ocjenjivat će Neven Ciganović te profesionalna plesačica Polina Golubeva i Nina Bunjevac.

- Najviše ću gledati ukupni dojam, komunikaciju s publikom, njihove izraze lica, kostime i fizičku spremu, rekla je Nina. Cigi je dodao: "Radi se o senzualnim plesovima i bitan je seksipil. Ako mene napale, onda su senzualne". Za titulu najbolje bori se sedam kandidatkinja - Petra Kolarić (28), Dorotea Lončarević (24), Livija Barišić Juković (35), Sarah Seifert (19), Iva Hrvojić (38), Lea Milanović (22) i Rafaella de Luca (20). Dolaze iz cijele Hrvatske, a plesom se bave godinama. 

- Kod mene je najizazovnija stražnjica jer se 95 posto pokreta radi s njome. Bavim se twerkom i mislim da sve cure trebaju naučiti twerkati jer tako više cijeniš svoje tijelo i stekneš samopouzdanje, rekla je Sarah, koja je sudjelovala. Smatra kako muškarce "muči" njezin ples jer je gledaju, a ne mogu je imati. 

U showu se prijavila i majka dvaju dječaka, plesačica latino-američkih plesova, Iva iz Zagreba.

- Tu su bitni kukovi, guza i grudi. Tijelo kroz glazbu priča priču, rekla je Iva koja ni po ljeti ne odmara. Tijekom sezone, Iva sa svojom plesnom grupom nastupa po festivalima jer, kako kaže, obožava izražavati svoju senzualnost i energiju.

Zanimljivi izazovi, atraktivni kostimi i sedam senzualnih kandidatkinja očekuje vas u novom zabavnom showu 'Plesni izazov'.  Trud, znoj, uspone i padove atraktivnih plesačica pratite od ponedjeljka, 24. rujna na Youtube kanalu 24sata. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Komentari (28)
  • ako me uzbude,onda su .....hahahahahahahahahaaaaa daj cigi ne maštaj..otkad te modni micek znogiral nemre ti ga dići ni chuck norris

    24. 9. 2018,   06:52
  • Probaj s plesacima mozda ti piso i proradi

    23. 9. 2018,   22:27
  • da ja nevenu idem plesati bi ga uzbudio a nebi bi senzualan

    23. 9. 2018,   22:02