Obavijesti

Video

Komentari 101

Nevjerojatno, ali istinito: Ona se šminkom pretvara u Ramba

Nevjerojatno, ali istinito: Ona se šminkom pretvara u Ramba
4

Talijanka Lucia Pittalis (45) nevjerojatno je talentirana. Ona se može uz pomoć šminke pretvoriti u baš svakoga. Rocky i Rambo, Don Corleone i Hulk Hogan samo su neki od likova koje je "skinula"

VIDEO

Godinama je ova rođena Sardinka šminkala glumce u mnogobrojnim talijanskim filmovima, no tek kad se za jednu Noć vještica odlučila na samoj sebi poigrati sa šminkom, postala je planetarno popularna. Naime, njeni su prijatelji ostali šokirani nevjerojatnom transformacijom, da su njene fotografije počeli dijeliti na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Postala zvijezda šminkajući se u likove iz filmova

Pokretanje videa...

01:00

Najviše se voli transformirati u svoje osobne idole poput Iggyja Popa, Keitha Richardsa, Sly Stalonea i druge. Iako se najviše transformira u muške likove, "obradila" je i Meryl Streep, ali i britansku kraljicu Elizabetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najčešće transformacije radi oko tri sata, no za neke zahtjevnije, poput Rockyja i Ramba, trebalo joj je i pet sati.

Svoje radove objavljuje na profilima na Instagramu, Facebooku i YouTube kanalu. Na njima ima desetke tisuća obožavatelja.

Lucia je svoje transformacije radila i na brojnim eventima iz svijeta make upa, ali i pred televizijskim kamerama iz svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:07

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr od 1. do 23. listopada. 

Ako po cijele dane "visite" na YouTube kanalima i mislite da možete svojim talentom postati i bolji od najvećih zvijezda, pozorno pratite sve objave JoomBoosa - mrežu s najboljim youtuberima u regiji, na svim društvenim mrežama. Budite prvi koji će na YouTubeu, Snapchatu, Facebooku, Instagramu i Viber chatu saznati sve o nadolazećem spektaklu VideoStaru - neviđenom na ovim prostorima.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Za sve one koje vole baciti 'hejt' u komentarima preporučujemo ovaj video:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Marko Škugor otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije
24 PITANJA

Marko Škugor otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije

Hrvatskog pjevača iz Šibenika, Marka Škugora, često nazivaju glasom Dalmacije, a on nam je otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije i zašto ne voli pjevati svojim bližnjima. Pogledajte u videu na YouTube kanalu

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka
IZA KULISA INFLUENCERA

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka

Influencerica Meri Goldašić, gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'U fokusu' gdje je, zajedno s kolegama, odlučila ukazati na problem 'hejt' komentara s kojima se susreću influenceri
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...