Obavijesti

Video

Komentari 5

Vjenčali se u crkvi punoj vode: Umjesto u autu, stigli u čamcu

Vjenčali se u crkvi punoj vode: Umjesto u autu, stigli u čamcu

Mladenka na Filipinima nije dopustila da joj vrijeme pokvari planove za vjenčanje. Graciozno je hodala kroz poplavljenu crkvu i išla prema mladoženji koji je čekao da je odvede do oltara

VIDEO

Vjenčanje na Filipinima, u mjestu Hagonoy, blizu glavnog grada Manile, nije uspjela pokvariti ni voda koja je potpuno poplavila crkvu. Filipini su trenutno na udaru tropske oluje Yagi.

TO USE THIS VIDEO IN A COMMERCIAL PLAYER OR BROADCAST contact: licensing@storyful.com mabahang kasal pamangkin

Objavljuje Bautista Bañarez Tere u Petak, 10. kolovoza 2018.

 
No, djevojka Jobel Delos Angeles (24) koja se trebala udati tog dana kad je crkva poplavljena jednostavno nije imala namjeru odgoditi svadbu.

Na snimci objavljenoj na Facebooku, vidi se nasmijana Delos Angeles koja jednom rukom podiže svoju bijelu vjenčanicu iznad smeđe prljave vode od kiše, dok u drugoj drži buket.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mladoženja, odjeven u odijelo i sandale, također se ne čini nimalo zabrinut ovom situacijom već se vidi kako uzima ruku svoje djevojke i vodi je prema oltaru.

Pred crkvu su stigli u čamcu

No, potopljeni prolaz u crkvi bio je najmanji problem mladencima, nakon što su ih padaline prisilile da u crkvu dođu čamcem, jer autom nikako nisu mogli.

- Ništa me ne može spriječiti da se udam za čovjeka kojeg volim. Nikakve poplave ni kiše. Jer se udajem za čovjeka kojeg volim - rekla je nakon ceremonije vjenčanja Delos Angeles za AFP, dodavši da joj je vjenčanica od te silne vode bila jako teška.

Mladenci ni u jednom trenutku, unatoč svim ovim okolnostima, nisu pomislili na otkazivanje vjenčanja. Pogotovo zbog toga što je tog dana trebala biti još jedna ceremonija. Naime, tog istog dana planirali su krstiti i svoju petomjesečnu kćerkicu pred okupljenom rodbinom i obitelji.

Iako na kraju vjenčanje nije ispalo onako kako su planirali, novopečeni mladenci su sretni što su vjenčani.

- Ovo ćemo zauvijek pamtiti. Jako sam sretna - rekla je Delos Angeles.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković