Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nicoletta (21) rođena bez obje ruke, ali tvrdi: 'Ja mogu sve...'

Liječnici su joj davali samo 1% šanse za život, a Nicoletta (21) sada živi život punim plućima. Otkrila je ljubav prema šminkanju, pokrenula je svoj YouTube kanal i zaručila se

Djeca su uvijek bila znatiželjna. Uvijek bi me pitala 'kako uspijevaš ovo?, kako uspijevaš ono?', priča Nicoletta Rivera (21), youtuberica iz Pennsylvanije. Rođena je bez obje ruke, ali to je nije ograničilo u svakodnevnim aktivnostima.

- Naučila sam se šminkati uz pomoć YouTubea. Točno znam što želim od šminke pa jako rijetko pustim drugima da me šminkaju. Ne mogu sve dohvatiti nogama pa pomičem glavu i tako kompenziram. Frizuru ne radim sama već mi pomaže mama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Liječnici su prognozirali da neće preživjeti

- U početku trudnoće, liječnici su rekli da su svi udovi na broju, da je sve u redu. Tek u sedmom mjesecu trudnoće smo otkrili da Nicoletta nema ruke - priča njezina majka Nicole. 

Iako su liječnici govorili da postoji 99% mogućnosti da neće preživjeti, Nicoletta se rodila potpuno zdrava.

'Ja sam samo obična djevojka'

- Ja sam joj prvi poslao poprilično otrcanu poruku, srećom odgovorila je. Bio sam jako nervozan i mislio sam da je nevjerojatna od samog početka - priča njezin zaručnik Zach za Barcroft TV.

Njih dvoje žive zajedno i ne zamjeraju ljudima koji ih promatraju. To pripisuju znatiželji, ne lošim namjerama. 

- Ja sam samo obična djevojka. Koja je razlika što je Zach sa mnom, a ne s drugom djevojkom? - govori Nicoletta i dodaje: 'Ako mislite da nešto ne možete učiniti, možete, samo se trebate potruditi'.

Komentari (4)
  • Sta reci nego svaka cast!

    8. 10. 2019,   18:26
  • Bogami, nema ona baš ni nogu!!!

    8. 10. 2019,   18:30
  • nisi ti samo obična djevojka, ti si čudo od djevojke, da se zdrav čovjek zamisli nad sobom.... svaka čast

    8. 10. 2019,   23:12