Obavijesti

Video

Komentari 38

Nives Celzijus se najviše bojala mog drifta, a Ava baš nimalo!

Nives Celzijus se najviše bojala mog drifta, a Ava baš nimalo!
1

Juraj Šebalj reagirao je na blooperse iz serijala Zvijezde vrište. Iza njega je 27 epizoda u kojima vozi i drifta s poznatima, a svoje dojmove sažeo je u novom videu na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Lijepo je vidjeti presjek svih epizoda serijala 'Zvijezde vrište'. U sljedećoj sezoni imat ćemo malo drugačiji koncept. Sad ću ja malo sjedit na suvozačkom mjestu i izvršavati izazove. Učit ću vas voziti i driftati i nije nam cilj da vas bude strah, rekao je Juraj Šebalj, domaćin serijala koji se od travnja prošle godine prikazuje na YouTube kanalu 24sata.

Šebalj je prepun dojmova i zbog toga je u novom videu na našem kanalu komentirao najbolje trenutke iz serijala i gledateljima dao širu sliku što se sve događalo na stazi u Novom Marofu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ava Karabatić se nije 'gasila' i to je po meni jedna od najboljih epizoda. Dok se vozila za Novi Marof, zaspala je u autu i probudila se u Zagorju. Nije znala gdje je. Govorila je da mora skočiti do hotela, a mi smo joj govorili da nije u Zagrebu. Onda je nastao muk - rekao je Šebalj. Ugodno ga je iznenadila jer nimalo nije bila uplašena za razliku od Nives Celzijus koju je mjesecima nagovarao da sjedne s njim u auto, a kad se to napokon dogodilo, rekla mu je kako i nije baš najbolji učitelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Šebalj je zvijezdama zadavao razne izazove, a najpopularniji je bio da mu nešto otpjevaju.

- Kad ljudima zadam da nešto otpjevaju, oni najčešće izabiru Mišu Kovača i ‘Ako me ostaviš’. Ne znam iz kojeg razloga - rekao je. Mišu su pjevale Ivana Knoll, Antonija Šola i Nina Martina Korbar. 

Senzacija serijala, čuvarica staze Novi Marof, Katica, dala je serijalu još veću vrijednost. Njezini savjeti prije vožnje ohrabrili su i Šebalja i zvijezde. 

- Katica je sve - rekao je.

Serijal nije mogao proći ni bez obilja hrane u automobilu.

- Toliko smo pretjerali s hranom da je auto nakon nekog vremena počeo smrdjeti. Ivana Knoll je prolila sladoled. Svuda ga je bilo po instrument ploči i to se više ne može oprati. Bio je na kemijskom čišćenju - rekao je Šebalj i požalio se na Miju Dimšić koja mu je u autu prolila vrhnje za kuhanje. 

Video s reakcijom Šebalja na sve njegove vožnje pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Pokretanje videa...

Reakcija Juraj Šebalj 10:27
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....