Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Njemačka pilotkinja više zaradi od Interneta nego od letenja...

Prekrasne fotografije lokacija koje posjećuje Madeleine Schneider Weiffenbach iz Münchena u Njemačkoj prati više od milijun obožavatelja na Instagramu...

Njemica Madeleine Schneider Weiffenbach je gotovo svaki dan na nekoj novoj egzotičnoj lokaciji i to otkriva svojim 1,1 milijun sljedbenika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Želim pokazati obožavateljima koliko je svijet prekrasan, rekla je Madeleine. Tako je se može vidjeti kako razgledava svjetske atrakcije poput Taj Mahala u Indiji, izležava se na Maldivima ili se vozi gondolama po Veneciji. Kao najljepšu lokaciju koju je posjetila izdvaja Havaje koji su je oduševili. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Press Play ▶️ Family is everything 🙏🏽❤️ Those who follow my stories see that I post a lot of „expectations vs. reality“ moments of our family 🙈 Even though I hear it a lot that our life seems perfect it definitely isn‘t!! For example to get this shot we had to wake up at 5am. Mason kept us awake several times that night though so we felt like zombies 🧟‍♀️🧟‍♂️ when we had to get up in the morning 😂 When Iqbal and I don‘t get much sleep we argue more (about stupid things) which is normal I guess 🙈 But you see: We are a family like everyone else so don’t feel bad when you assume to see „perfect“ moments of us 🙏🏽 Social Media should inspire and don’t make anyone feel bad ❤️

A post shared by MADELEINE ✈️💕🌍 (@pilotmadeleine) on

Od 12. godine je znala da želi postati pilot, a avijaciju smatra dijelom obitelji jer su joj dva rođaka piloti. Osim što je završila obuku za pilota, završila je i magisterij iz ekonomije i pokrenula Instagram, YouTube kanal i blog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Completely speechless over this bathtub 🛁 view 😱 #whenoceanmeetssky @fsseychelles Anzeige

A post shared by MADELEINE ✈️💕🌍 (@pilotmadeleine) on

Prekrasne fotografije koje objavljuje osigurale su joj slavu na društvenim mrežama te uskoro postala i travel blogerica, i kako kaže, uskoro je mogla živjeti samo od zarade na društvenim mrežama. 

- Ako bude dobrih poslova, u svakom trenutku vratit ću se avijaciji, dotada želim pokazati svima da postoje predivna mjesta na svijetu i želim ih sve posjetiti te podijeliti iskustva s obožavateljima - rekla je Madeleine. 

 

 

 

 

Komentari (1)
  • Onda je sve savrseno za doticnu (like)

    6. 10. 2019,   19:48