Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Obožavam kada mi netko kaže da mu moja glazba puno znači'

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL 4

Ida Prester gostovala je na Weekend Media Festivalu, a nekoliko minuta izdvojila je i za odgovore na '24 pitanja'. Pjevačica i voditeljica otkrila nam je kako se okrenula glazbi, što ju uveseljava te kako joj je u braku

Najveća mana mi je da sam nestrpljiva, a najveća vrlina mi je da sam isto nestrpljiva. Grabim naprijed, rekla nam je pjevačica i voditeljica Ida Prester (40). U intervjuu '24 pitanja' otkrila nam je detalje iz svog poslovnog, ali i privatnog života.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ključ sretnog braka je puno živaca i da si barem nekad odvojiš malo vremena za sebe. Imamo krize svaki dan, ali to su sitne komunikacijske krize. Nismo imali velikih kriza. Ekstrovert sam i nemam problema s tim da ljude inspiriram nekim svojim životnim odabirima i da im dajem ideje za provod sa djecom. S druge strane, ničeg se ne sramim i htjela bih prikazati kako to zaista je - rekla je Ida.

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Dodala je kako se glazbi okrenula kada je diplomirala na fakultetu. Rekla je mami da je to to, a sada će raditi ono što ona želi. Ističe kako joj je glazba važna u životu jer misli da je zdrava.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Najbolji trenuci u glazbenoj karijeri su kad mi svaki put netko pošalje poruku da ih moje pjesme drže na životu, da im puno znače, da im pomažu progurati dan. Mislim da je to najbolje što muzičar može doživjeti - kaže Ida.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Komentari (13)
  • Tvoju glazbu Hahahahaha ranit ću se.

    6. 10. 2019,   15:52
  • Jeli i ona influerica, life coach ili što već?

    6. 10. 2019,   15:17
  • Znači, rijetko je u stanju obožavanja.

    6. 10. 2019,   16:13