Obavijesti

Video

Komentari 0

Od 11. godine radi u bordelu: 'Tri dana sam bila zaključana'

Od 11. godine radi u bordelu: 'Tri dana sam bila zaključana'

Mlade djevojke prisiljavane su raditi u bordelima u Bangladešu u kojima ih okrutni trgovci ljudima redovito fizički zlostavljaju i hrane steroidima kako bi izgledale odraslije

VIDEO

Djevojčice poput Rupe, koja u bordelu Kandipara radi od svoje 11. godine, svakodnevno imaju seksualne odnose s velikim brojem odraslih muškaraca, dok lokalna policija istovremeno okreće glavu od svega.

Oko 400 žena i djece radi u ovom bordelu, jednom od 20 legalnih diljem Bangladeša, stoji u opširnom istraživanju britanskog Telegrapha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rupa je ispričala kako su je, nakon što je stigla u Kandiparu, zaključali na tri dana u sobu, a nakon što je pokušala otići, nemilosrdno su je tukli.  Osim toga, hranili su je steroidima kako bi joj se tijelo brže razvilo i postalo ženstvenije, a ona izgledala starije.

Iako je prostitucija legalna u Bangladešu, prostitutke ne smiju biti mlađe od 18 godina. Od policije moraju dobiti certifikat da su punoljetne.

Kad je Rupa otišla na policiju po certifikat, za kojega je morala platiti oko 730 kuna, samo je ponovila ono što joj je svodnica rekla da kaže: ‘Imam 18 godina i sretna sam što mogu raditi u bordelu’.

U nedavno provedenoj anketi sa 375 seksualnih radnica, koju je inicirala dobrotvorna organizacija ‘Djevojke nisu mladenke’, rezultati su pokazali da su gotovo pola njih (47 posto) bile bivše dječje mladenke koje su prisiljene na prostituciju.

Podrazumijevalo se da su zaključane u prljavim i jadnim bordelima gdje su izložene fizičkom i psihičkom nasilju, kao i opasnosti od zaraze HIV-om, sve dok ne uspiju kupiti svoju slobodu.

Ispovijest mlade prostitutke: Znam što muškarci uistinu žele
Ispovijest mlade prostitutke: Znam što muškarci uistinu žele

Muškarci često posjećuju bordele prije odlaska na posao, a za deset minuta provedenog vremena s djevojčicom plaćaju oko 15 kuna.

- Prestašim se kad me muškarac tjera da radim stvari na koje nisam pristala. Kažu mi da mi plaćaju za uslugu i da je moja dužnost da ih usrećim - priča sad već 19-godišnja Rupa.

Ona je dovedena u bordel u dobi od samo 11 godina i bila prisiljena na udaju za muškarca starijeg od trideset godina kojeg nikad ranije nije srela.

- Kad me suprug silovao te noći nisam razumjela što se događa. Samo sam osjetila bol - ispričala je.

Uskoro je ostala trudna, a nakon što je njezin suprug poginuo u nesreći na poslu, njezina obitelj joj nije dozvolila da se vrati kući.

Iako se trgovanje ljudima u Bangladešu može kazniti i smrću, svodnice u bordelima tvrde da poštuju zakon.

No, upravo Bangladeš ima najveću stopu brakova u kojima su djevojčice mlađe od 15 godina. Čak 18 posto, prema statistikama UNICEF-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković