Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Od Grincha do preuzbuđenih: U što se vi pretvorite na Božić?

None Foto: 24sata Video 3

Božićno vrijeme jedno je od najljepših razdoblja u godini, no ne misle baš svi tako. Dok neki počinju ukrašavati kuću još na početku studenog, drugi će čitav Božić 'drobiti' o iskomercijaliziranosti blagdana...Kamo spadate vi

Grinchevi među nama preziru božićne pjesme, za božićne specijalitete kažu da su bezveze, a posebno su alergični na Djedove božićne kapice posvuda. S druge strane, tipovi ljudi koji žive za Božić odbrojavanje počinju čim završi ljeto, histerični su oko svake sitnice, a žive za bijeli Božić. No da ne ispadne da svi spadamo u krajnosti, u neki se od ovih sedam tipova pretvorimo (gotovo) svi...

 

POGLEDAJTE VIDEO: Grinch ili spavalica, tko si za blagdane?

Saznajte u koju skupinu pripadate prema tome koliko jeste li Instagram zatrpali fotografijama s Adventa, ili ste tih mjesec dana proveli pred televizorom s dragom/dragim. Ako iz prve pogađate što se nalazi u kutiji ispod bora ili se uopće ne možete natjerati da vam oči budu otvorene od umora, spadate u druge kategorije.

Za Instagram fotke, koje su fotkali golupčići u videu, najbolja je vrhunska dvostruka kamera, kako biste u tren oka mogli na vaš selfie story dodati neki mrak video atmosfere s ukrašenih gradskih trgova. Upravo takva se kamera nalazi u Huaweiiju P9 Blue, savršenom božićnom gadgetu. On će moći poduprijeti sve vaše zahtjeve za prijavljivanjem i fotkanjem na svim mogućim lokacijama, s obzirom na to da ima superizdržljivu bateriju, koja se na pola kapaciteta napuni već za samo trideset minuta.

Kakvi god tipovi da jesmo, jedno je sigurno - svi najviše uživamo u ugodnom društvu najbližih, a okupljati se trebamo u sva godišnja doba, ne samo na Božić. Povezanost, briga za druge i ljubav jamstvo su sreće u svim danima godine.

 

Komentari (2)
  • prošao je

    26. 12. 2016,   17:47
  • Prošla gužva ...vrijeme je da se polako vratimo u stvarnost.

    26. 12. 2016,   18:19