Obavijesti

Video

Komentari 199

Otac je požurio iz Njemačke da sina vidi po posljednji put...

Križevci: Stjepana Kiša, koji radi u Njemačkoj, nešto je vuklo da što prije dođe kući. Sin mu je poginuo čim se vratio. Karlo Ivan (24) poginuo je na mjestu. Vozio se s prijateljem

VIDEO

Susjed Dražen, koji je došao autom po Karla, na izlasku iz kuće rekao nam je da se ne brinemo, da će se brzo vratiti, ispričao nam je Stjepan Kiš (44), otac pokojnog Karla Ivana, koji je poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći u Križevcima.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:12

Na izlasku iz zavoja prevrnuli su se i udarili u kuću na suprotnoj strani ceste. Karlu Ivanu nije bilo pomoći, a njegov prijatelj Dražen teško je ozlijeđen. Karlov otac, koji inače radi u Njemačkoj, rekao je kako je u Hrvatsku planirao doći kasnije, ali ga je nekakav unutrašnji nemir tjerao da što prije krene u Križevce. Stigao je taman da se posljednji put vidi s Karlom, na 20-tak minuta, prije nego ih je smrt razdvojila.

- Cijeli dan osjećao sam nemir. Nešto me vuklo da što prije krenem kući. Stigao sam da se oprostim s Karlom koji je otišao u nebo. Kad su ga stavljali u lijes, pogledao sam u nebo i vidio zvijezdu padalicu. Moje najstarije dijete otišlo je dragom Bogu - rekao je utučeni otac, dok su ga nijemo gledali tri kćeri (7, 16 i 18 godina), te sin (20). Karlo Ivan iza sebe ostavio je kćer od godinu i pol.

- Želimo Draženu da se što prije oporavi. Nikoga ne krivimo osim nadležne službe. Nevjerojatno je da se u ulici u kojoj su poginuli uvijek sakupi toliko vode kad pada kiša, da je promet nemoguć - rekao nam je Stjepan.

- Stvori se pravo jezero i vodeni klin bacio bi kamion, a ne neki lagani automobil. Vjerujem da bi dečki blagi zavoj prošli bez problema da se nije stvorilo jezero - kažu ljutiti stanovnici Zagorske ulice, koja je odnijela jedan mladi život.

Policija navodi da je do nesreće došlo uslijed neprilagođene brzine te uvjeta na cesti. Napominju kako bi kriminalističkim istraživanjem trebali utvrditi tko je upravljao vozilom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 199
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...