Obavijesti

Video

Komentari 0

'Oduvijek sam htio biti kuhar, ali jako sam izbirljiv u hrani'

'Oduvijek sam htio biti kuhar, ali jako sam izbirljiv u hrani'
9

Pjevač Bojan Jambrošić u naša 24 pitanja priznao je kako je od malih nogu sanjao postati kuhar. Boji se mraka i sjena, mrzi laž i licemjerne, a osim u Hrvatskoj, mogao bi živjeti u Londonu

VIDEO

Inače sam poznat po tome da jako puno toga ne volim jesti. U hrani sam jako izbirljiv. Nisam miljenik povrća, tako da postoji jako puno jela koje nikako ne bih pojeo, kaže pjevač Bojan Jambrošić (33). Pristao je odgovoriti na naša 24 pitanja u kojima je otkrio brojne zanimljivosti o sebi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pobjednik prve sezone reality showa 'Hrvatska traži zvijezdu' sudjelovao je u mnogim realityjima, a kao najdraže sudjelovanje izdvojio je ono u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. 

- Tamo sam mogao biti bilo tko, ali ipak mi je još draže ovo zadnje sudjelovanje u 'Zvijezde pjevaju' jer sam tamo upoznao Ashley - kaže Bojan koji je nedavno s Ashley Colburn (32) snimio spot za zajedničku pjesmu 'Zadnja stanica'. 

- Snimanje spota bilo je veselo i zabavno te baš kao što je i Ashley, jako nasmijano - ističe. 

Nastup u Areni Zagreb, kada je pjevao kao predgrupa Backstreet Boysima, pamti kao najdraži u karijeri, a napominje da ga najčešće uspoređuju s Tošom Proeskim. 

- Valjda zbog načina pjevanja - kaže Bojan. 

Što se tiče životnih stajališta, Bojanovi uzori su roditelji, a što se tiče pjevanja, uzore vidi u svima onima koji pjevaju s emocijama, kao što su, kako kaže, Jacques Houdek, Tony Cetinski i ostali. 

Da nije pjevač, priznaje, vjerojatno bi bio kuhar. 

- Od malih nogu sam volio kuhati i oduvijek sam govorio da ću postati kuhar. Kasnije sam htio biti tehničar za računalstvo - kaže. 

Rođeni Međimurac otkriva da mu je najveći životni strah onaj od mraka i sjena jer se uvijek boji da će mu netko iskočiti iz sjene. Ne podnosi laž i licemjerne te kada mu netko laže u lice. 

Posjetio je brojne zemlje svijeta poput Španjolske, Portugala, Tunisa, Češke, Nizozemske i ostalih, a pristao bi pjevati narodnjake, ali ne zna bi li se u tome dobro osjećao. 

Cijeli intervju s Bojanom i što nam je sve otkrio o sebi u naša 24 pitanja, pogledajte na Youtube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S ASHLEY COLBURN:

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje