Obavijesti

Video

Komentari 29

Opijanjem pred kamerom ovaj deklarirani gay zarađuje novac

Opijanjem pred kamerom ovaj deklarirani  gay zarađuje novac
3

Amerikanac Matt Bellassai radio je u redakciji Buzzfeeda. Postao je njihov bloger, a nedugo potom njegovi su videi postali prava senzacija. U njima pije i razglaba o određenoj temi

VIDEO

Ovaj je 26-godišnjak odrastao u Chicagu, a nakon što je završio studij novinarstva uspio je dobiti posao na popularnom BuzzFeedu. Ondje je radio od 2012. godine, a njegovi su članci bili uglavnom komičarske naravi i vrlo čitani. Ipak, slava je došla tek 2015. godine, kad je počeo voditi popularnu web seriju "Whine about it".

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:09

U siječnju ove godine osvojio je čak i People's Choice Award u kategoriji omiljene zvijezde društvenih mreža. Nagrada mu je bila iznenađujuća, no i velika odskočna daska u karijeri. Iako mu je BuzzFeed ponudio vrhunski ugovor i relativnu sigurnost, Matt je odlučio krenuti svojim putem.

Ima potpuno svoju web seriju, "To Be Honest", koja je napravljena po istom principu, kao i serija na BuzzFeedu. Uz to, Matt piše knjigu i na komičarskoj je turneji po SAD-u.

Matta na Facebooku prati gotovo pola milijuna ljudi, iako je s BuzzFeedom ta brojka bila veća. Ipak, videa mu i dalje redovito imaju po nekoliko stotina tisuća pregleda.

Česte su mu teme one životne - od toga što nas smeta kod kolega na poslu do najgorih problema s nesanicom. Često vrijeđa određene pojave, hranu, ponekad celebrityje, a ljudi se uglavnom slažu svi.

Matt je deklarirani gay, a trenutno živi sam u New Yorku, gdje priprema nove projekte.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:07

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr od 1. do 23. listopada. 

Ako po cijele dane "visite" na YouTube kanalima i mislite da možete svojim talentom postati i bolji od najvećih zvijezda, pozorno pratite sve objave JoomBoosa - mrežu s najboljim youtuberima u regiji, na svim društvenim mrežama. Budite prvi koji će na YouTubeu, Snapchatu, Facebooku, Instagramu i Viber chatu saznati sve o nadolazećem spektaklu VideoStaru - neviđenom na ovim prostorima.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu