Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Opleo' po parovima na estradi: 'Oni su tek otkrili Fendi i Dior'

Serijal Fashion Buzz ekskluzivno pratite na YouTube kanalu 24sata. U prvoj epizodi Boris Banović osvrnuo se na modne kombinacije poznatih parova na hrvatskoj estradi

Boris Banović, poznat i kao Fashion Guru, voditelj je novog serijala Fashion Buzz na YouTube kanalu 24sata. Zbog njegovih modnih kritika estrada se preznojavala i gutala knedle. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U prvoj epizodi osvrnuo se na modne kombinacije poznatih parova s estrade, Ecije Ivušić i Nikole Pokrivača, Izeta i Leyle Hajrović, Jelene Perić i Igora Bubnjića te Hane Rodić i Gorana Jureneca. 

Radijska voditeljica Ecija Ivušić i bivši nogometaš Nikola Pokrivač nedavno su obznanili svima da su u vezi. Novopečeni par na Instagramu objavljuje fotografije na kojima izmjenjuju nježnosti, ali naš Fashion Guru nije oduševljen njihovim modnim kombinacijama. 

Foto: Privatni album

Hajrovići su brzo postali 'it' par na hrvatskoj estradi. Dinamov nogometaš Izet i njegova Leyla ne štede kada su u pitanju putovanja, gastronomija, ali i moda. 

Foto: Instagram/orijent

Hrvatska Kim Kardashian, Jelena Perić i nogometaš Igor Bubnjić po objavama na Instagramu u savršenoj su vezi, a sada čekaju i bebu. 

- Baš me zanima hoće li Jelena kada 'dođe roda' imati toliko vremena da bude skockana - rekao je Boris. 

Foto: Instagram

Što Boris misli o modnim izletima Gospodina Savršenog i Hane provjerite u prvoj epizodi Fashion Buzza.

Foto: Instagram

Pretplatite se na YouTube kanal 24sata i pratite novi serijal Fashion Buzz.

Komentari (4)
  • Daj Boris, kaj pričaš, ja bih dala Lejlici da stilizira cijeli Dinamo 😂

    5. 9. 2019,   17:17