Obavijesti

Video

Komentari 4

Oštre riječi: Žiri talent showa je uvredama 'počastio' finaliste

Iako su ušli u 12 najboljih članovi žirija nisu birali riječi. Finaliste su dočekali na nož. Tupav, lijep, ali bez sadržaja i mamin sin samo neki su od komentara kojima su posramili finaliste najzabavnijeg talent showa.

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Tko je nespretan, tko ima najjači kompjuter, a tko najmanji nosić? Pobliže upoznajte najboljih 12 kandidata koji se bore za titule najveće hrvatske YouTube zvijezde. No u novoj epizodi Videostara nije sve glatko prošlo. Od više od 2500 prijava na Videostar, članovi žirija uspjeli su izabrati njih 12. A iako su najbolji, ne znači da su i idealni, pokazao je žiri svojim komentarima. 

- Vjerojatno si curicama sladak i zgodan, ali što si ono točno rekao, ostani tako tupav, bolje je nekad ništa ne reći nego samo gledati i ne mogu vjerovati da imaš samo 16 godina, samo su neki od komentara kojima su članovi žirija 'počastili' kandidate. 

No nisu samo finalisti nastradali.

- Ovo nije fer, ovo nije fer! Kakva je to poruka? Tko govori 'to macoo'?! - vikao je po studiju Mario Petreković.

Kako bi dokazali svoju spretnost, ali i sposobnost flertanja, članovi žirija u ruke su dobili legendarnu Nokiju 3310 i kuvertu sa zadatkom. U 15 sekundi morali su natipkati seksi poruku. Tko se sjeća tipkati na retro tipkovnici, a tko tipka besmislice pogledajte u videu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Od 12 kandidata u veliki finale će proći samo njih pet, a borba će biti tijesna jer će se za njih boriti vojska obožavatelja i fan klubova koji ih podržavaju. Lajkajte i šerajte video, jer video treba skupiti minimalno 2.000 lajkova kako bi prošao dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno