Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ove hit ruksake žele baš svi, a nose ih i djeca Brada i Angie

None Foto: 24sata Video 4

MadPax ruksaci unazad nekoliko godina postali su najveći hit, a nedavno su došli i u Hrvatsku. Iako se škola bliži kraju, to nije razlog da se ruksaci zavuku u ormare. Izleti u prirodu, treninzi i slične aktivnosti razlog su više

Popularan duo s kanala Joomboos - Davor i Petra, priključili su se rastućem broju "ovisnika" o MadPax ruksacima. Objasnili su gdje ih se može nabaviti i koje odabrati, a u tom trenutku dva potpuno nova MadPax ruksaka "uletjela" su im u krilo. Naravno, sve je unaprijed namješteno, no ono što nije je veliko darivanje obožavatelja.

POGLEDAJTE VIDEO: Komentiraj i osvoji i ti vrijedne nagrade!

Djeca manekenke Heidi Klum, glumaca Naomi Watts, Bena Afflecka i Jennifer Garner, Brada Pitta i Angie Jolie, samo su neki od zadovoljnih vlasnika MadPaxa. Ruksaci dolaze u raznim veličinama, a iako za njima luduju djeca, često ih posuđuju i njihovi roditelji. Bodlje, mjehurići i kocke dio su reljefastog dizajna ruksaka, zbog kojeg su izuzetno originalni i maštoviti, ali i jedinstveni.

Davor i Petra napunili su svoje ruksake do vrha i dijele ih onima s najoriginalnijim odgovorima, budi i ti jedan od njih!

Komentari (2)
  • Odlicni su pogotovo zlatni i srebrni.Dijelile bi ga moja cera i ja i prvo bi spakirale tablete protiv mucnine.

    24. 5. 2016,   15:42
  • Zanimljivi su, pogotovo ovi na mjehuriće..Već znam ko će htjeti jedan:))

    24. 5. 2016,   19:27