Obavijesti

Video

Komentari 7

'Parižanin mi je poklonio ružu, a stranac me ljubio kod Eiffela'

'Parižanin mi je poklonio ružu, a stranac me ljubio kod Eiffela'
3

Petra Dimić, Gloria Berger, Marco Cuccurin i Doris Stanković putujući kroz deset europskih gradova potiču mlade da glasaju na izborima za Europski parlament koji će u Hrvatskoj biti od 23. do 26. svibnja

VIDEO

Spremni?, pitao je producent Dario Radičević svoju Joomboos YouTube četvorku Petru Dimić, Gloriu Berger, Marca Cuccurina i Doris Stanković. Tog četvrtka u sedam ujutro, pospani, ali euforični, okupili su se u zračnoj luci dr. Franjo Tuđman kako bi otputovali u deset gradova Europske Unije. No, nisu išli sami. Kao poseban gost, kroz cijelo putovanje ih je pratila igračka 'jaje'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo jaje će se zvati Buraz - rekla je Gloria. 

Prva stanica - prijestolnica Francuske, Pariz. U gradu svjetla, ljubavi, mode, kulture i kulinarstva, svatko od naših YouTubera je pronašao nešto za sebe. 

- Ostvarila mi se jedna od mojih najvećih želja. Piknik ispred Eiffelovog tornja i nevjerojatan zalazak sunca. Skroz sam uživala i preporučila bih to svakome. Pariz 'vrvi' ljubavnim parovima, ali ja nisam bila s dečkom. Taj neprocjenjivi trenutak doživjela sam s best frendicama, Gloriom i Doris. Početku našeg Eurotripa nazdravile smo sa šampanjcem - rekla je Petra, koju na društvenim mrežama prati više od pola milijuna ljudi, a tamo je poznatija kao SaamoPetraa.

Oduševila ju je i pristupačnost lokalaca. Jedan od njih na ulici joj je poklonio ružu. 

- Ljudiii, vidite, dobila sam ružu. Ne mogu vjerovati - uzviknula je dok je s ekipom šetala prema Elizejskoj palači, pariškoj 'Bijeloj kući', u kojoj odsjeda francuski premijer Emmanuel Macron. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My human diary ❤️ SRETNO VALENTINOVO ZELE VAM VASI BURAZERI 🔥😎🤟🏽 #ovajputglasam

A post shared by One And Only Berga (@only_berger) on

Avanturistice Gloriu i Doris najviše su se dojmili romobili.

- Ne možete vjerovati koliko Parižani ludo voze automobile. Ubacuju se jedan drugome u trake, na cesti je baš kaos. Vozačica sam, ali iskreno ne znam bih li se ikad usudila u Parizu sjesti za volan. Zato sam se odlučila za romobil. S njime možeš gdje god hoćeš - rekla je Gloria. Pariške vrtove i šetnicu uz rijeku Seinu 'doživjele' su na dva kotača.  

Novi Joomboos YouTuber Marco Cuccurin inače se školuje za kuhara, a u Francuskoj su ga posebno zainteresirali restorani s Michelinovim zvjezdicama. Pariz ima čak deset restorana koji imaju tri zvjezdice, a u svijetu ih jedino više ima Tokio. 

No, naša Joomboos ekipa u Pariz nije stigla samo kako bi uživala. Imali su misiju potaknuti mlade da glasuju na izborima za Europski parlament od 23. do 26. svibnja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@salomejetaime 🗼❤️ #ovajputglasam 🇫🇷

A post shared by Marco Cuccurin🐍 (@markomarkec3) on

- Razgovarao sam s mladom influencericom iz Pariza Salome. Sreli smo se na poznatom Trocadero trdu koji gleda na Eiffelov toranj, a ona je samo par sati ranije bila u Amsterdamu. Propusnost granica je zaista velika prednost EU za sve mlade unutar nje - rekao je Marco.

Ostale avanture Joomboosovaca pogledajte u epoizodi na Joomboos YouTube kanalu. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka
IZA KULISA INFLUENCERA

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka

Influencerica Meri Goldašić, gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'U fokusu' gdje je, zajedno s kolegama, odlučila ukazati na problem 'hejt' komentara s kojima se susreću influenceri

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju