Obavijesti

Video

Komentari 11

Petra (18) pokušala prizemljiti helikopter: Znojila se od straha

Petra (18) pokušala prizemljiti helikopter: Znojila se od straha
1

Popularna youtuberica Petra Dimić (18) u sklopu JoomBoosovog serijala "Što bi bilo kad bi bilo" učila je kako letjeti helikopterom i postala je pilot na jedan dan. Bilo je jako uzbudljivo

VIDEO

Youtubericu Petru Dimić (18) smo u sklopu serijala Što bi bilo kad bi bilo stavili u ludu situaciju. Morala je provesti dan kao pilotkinja u helikopteru. Iako je za nju to bilo ostvarenje snova, ekipa Joomboosa priredila joj je iznenađenje - i to neugodno. 

POGLEDAJ VIDEO:

Nije joj bilo jasno što se događa

Bez ikakve obuke, kao pravu amaterku stavili su je na test izdržljivosti. Kako će reagirati u napetnim i stersnim situacijama? Kako bi reagirala da se nađe u helikopteru u kojem je pozlilo i pilotu i kopilotu? Bi li ga uspjela sama prizemljiti? 

Petru Dimić, koja je kao mala sanjala da će postati upravo pilotkinja, ubacili su u Full flight simulator, u Hel centru za obuku pilota, u totalno kul gadget koji ima čak 99,9 posto funkcija kao pravi helikopter. 

Ovdje na obuku dolaze vojnici iz cijelog svijeta. Pritisak je time bio veći.

- Strah me da se ne bih slupala, ali evo, vidjet ćemo sve - rekla je Petra i hrabro ušla u simulator. Prvo što je rekla bilo je: 

- Ovo je toliko realno! Kao da sam u zraku, kao da sam stvarno pilotkinja! ne mogu vjerovati! - rekla je. U početku je sve išlo glatko, a onda su je treneri iz Heli centra stavili u nemoguću situaciju. Odglumili su da su ostali bez oba motora i ona se morala snaći u dramatičnoj situaciji. U novoj epizodi Joomboos serijala, Što bi bilo kad bi bilo?, pogledajte kako se snašla.

Stručnjak iz Heli Centra

U ovoj epizodi sudjelovao je i stručnjak Matija Borovečki iz Heli Centra Krapinske Toplice. 

- Pravog pilota čini koordinacija ruku, nogu, bistre glave, brzog donošenja odluka. Nema straha od visine, tu moraju biti i visoka fizička i mentalna sprema. Jednostavno se morate roditi za to - objasnio je Borovečki. 

Avantura na Zip Lineu

Petra je uz pomoć genijalne ekipe taj dan pobijedila i strah od visine. Ekipa ju je stavila pred izazov života. S povezom na očima odveli su je na avanturu u Pazinsku jamu. Morala se spustiti Zip lineom iznad jame duboke 100 metara. Nije joj bilo svejedno, ali smogla je snagu i nije odustala. Bravo, Petra!

 

Let na simulatoru - Pogledaj video:

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno