Obavijesti

Video

Komentari 13

Pjevačica Colonije kod Šebalja u autu: Nemam više kapi snage

Pjevačica Colonije kod Šebalja u autu: Nemam više kapi snage
3

U novoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište', koji izlazi svake srijede na YouTube kanalu 24sata, Juraj Šebalj provozao je pjevačicu Colonije Ivanu Lovrić koja je jedva izdržala ludu vožnju

VIDEO

Prošlo je vrijeme kada sam morala objašnjavati da Indira više nije u Coloniji i da sam sada ja, nakon dvije godine je već jasnije ljudima, rekla je Ivana Lovrić dok ju je Juraj Šebalj 'vozao' po karting stazi u Novom Marofu. Pjevačica je prije dvije godine naslijedila Indiru u Coloniji, a nedavno je predstavila i novi hit 'Bésame', kojeg je i otpjevala u novoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište' koji izlazi svake srijede na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:



Osim svoje pjesme, Šebalju je zapjevala i hit Miše Kovača 'Ako me ostaviš', a on je u maniri pjevača od oduševljenja podigao ruke. Ivana je uz pjevačku karijeru završila i studij elektrotehnike te napravila nekoliko aplikacija što je Šebalja poprilično iznenadilo.

- To je najbolji fakultet ikad, bile smo samo tri žene na godini i uvijek smo si držale leđa, kako to žene i rade - objasnila je pjevačica.

A onda je uslijedio i zadatak. Juraj je Ivani dao papir i dva flomastera, a ona je trebala nacrtati njih dvoje dok je on jurio zavojima.

- Ajme meni, ajme meni - ponavljala je pjevačica, a Šebalj ju je smirivao kako je to samo dio posla. Na kraju je ipak morao stati jer je pjevačici bilo loše, ali zadatak je uspješno ispunila. 

- Stoički si to podnijela, dobra si bila - pohvalio ju je Šebalj na kraju vožnje i uspješno izvršenog zadatka, ali i Ivana je imala nešto za reći.

Juraj Šebalj isprepadao Nevena Ciganovića: 'Ti voziš k'o bedak'
Juraj Šebalj isprepadao Nevena Ciganovića: 'Ti voziš k'o bedak'

- Više nikada neću gledati tvoju emisiju jer si me ovako provozao, sjedila sam cijelo vrijeme, a kosa mi je skroz mokra kao da sam se tuširala. Kako bi rekla Doris Dragović: 'Nemam više kapi snage' - odgovorila mu je pjevačica, a Šebalj joj je rekao da će se jednog dana ovome smijati.

Zapratite YouTube kanal 24sata i serijal 'Zvijezde vrište' pratite svake srijede.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu