Obavijesti

Video

Komentari 23

Plastične operacije pretvorile ju od 'obične' djevojke u ovo

Plesačica Mary Magdalene (24) iz Kanade potrošila je više od 150 tisuća dolara na plastične operacije kojima je željela promijeniti svoj izgled obične djevojke iz susjedstva

VIDEO

Mary je tako imala tri operacije na grudima, više od 15 zahvata na usnicama, a ugradila je implantante u stražnjicu kako bi izgledala južnoamerički. Svoj izgled promovira putem Instagrama, na kojem se može vidjeti i kako je izgledala prije tih svih silnih operacija.

Mary ne misli stati s operacijama jer još uvijek nije zadovoljna svojim izgledom. No, barem više ne izgleda ‘obično’, a upravo je to i bio razlog zbog kojega se odlučila na promjenu izgleda.

S operacijama je počela kad je imala 20 godina. Njezin otac, britanski misionar, nikako ne odobrava njezinu odluku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Još kao 14-godišnjakinja sam znala da želim promijeniti izgled plastičnim operacijama. Nikad nisam mislila da ću ih imati ovako puno, ali to mi je jednostavno postao kao hobi; kao ekstremni sport’, rekla je Mary.

 

being extra cautious from now on so I dont get deleted💕💘

A post shared by Mary Magdalene (@marymagdalene777) on

Dodala je i kaka ne misli da je prije operacija bila ružna, već samo da je izgledala obično. ‘Više mi se sviđa moj sadašnji izgled. A bolji je i za posao kojim se bavim. Sigurna sam da bih i dalje izgledala obično da mi je karijera krenula drugim putem’, rekla je Mary.

- Moja prva operacija bila je s 20 godina u Meksiku. Stavljala sam implatante u grudi. Sretna sam što sam preživjela jer je liječnik koji mi ih je stavljao zapravo bio zubar, ispričala je.

Mary naglašava da se ne trudi izgledati poput nekoga već da samo voli tetovaže i estetsku kirurgiju. Što veće, to za nju bolje.

- Nisam čak više ni ista osoba. Krenula sam od usta kakva ima Kylie Jenner do onih koja su veća i od Angeline Jlie.

U kolovozu planira još jednu operaciju na grudima unatoč tome što već ima probleme s disanjem. Kaže kako se u svakodnevnom životu susreće s neodobravanjem njezina izgleda.

- Bila sam u dućanu kad me ugledala jedna starija gospođa i pitala me zašto sam si tako nešto napravila. Drugom prilikom sam bila s bratom vani kad me vidjela jedna djevojčica koja je zatim otrčala kod svoje mame i povikala: ‘Mama, pogledaj usta ove tete. Izgleda kao riba’, prisjetila se Mary.

I za kraj, ova neobična djevojka je poručila: ‘Radi ono što te veseli. Ali pazi da pritom ne donosiš impulzivne odluke i dobro razmisli kako će to utjecati na tvoju budućnost.’

 

A post shared by Mary Magdalene (@marymagdalene777) on

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang