Obavijesti

Video

Komentari 97

Napad ljute žene: Htjela gaziti policajca jer joj je pisao kaznu

Policajac je pozvao kolege u pomoć. No dok su oni stigli, par je zbrisao - kaže očevidac i dodao kako je na autu bjegunaca bila strana registracija Srbije ili Bosne i Hercegovine...

VIDEO

Radni dan za prometnog policajca PU vukovarsko-srijemske koji je u petak ujutro patrolirao u selu Nijemci kraj Tovarnika pretvorio se u pravu avanturu s balkanskim Bonnie i Clydeom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kaos je počeo kad je u centru sela zaustavio stariji bračni par. Nisu bili vezani, pa im je policajac počeo pisati kaznu.

- Čim je to čula, sa suvozačeva mjesta izletjela je starija žena, koja je počela vikati na policajca. Prvo je tražila da im ne napiše kaznu jer nisu oni jedini koji ne koriste pojas, a kad je vidjela da on i dalje piše, počela je vikati na njega. Policajac je imao puno strpljenja za ženu, koja je sve više bjesnjela - kaže očevidac koji je snimio incident.

U jednom trenutku iznervirana žena počela je tući policajca po glavi i tijelu i gurati ga od auta kako bi oslobodila put. Policajca su čak probali i pregaziti.

Pokretanje videa...

01:09

- Policajac je pozvao kolege u pomoć. No dok su oni stigli, par je zbrisao - kaže očevidac i dodao kako je na autu bjegunaca bila strana registracija Srbije ili Bosne i Hercegovine. Svjedoci su pohvalili policajca jer je pokazao puno strpljenja te nije odgovorio nasiljem. U Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj potvrdili su kako znaju za incident, u potrazi su za starijim parom te istraga i dalje traje.

 

Ulovili ste šokantan, uzbudljiv, komičan trenutak? Slučajno ste uhvatili neku zvijezdu koja vas je nečim šokirala ili oduševila, slučajno vam je kamera bila upaljena dok neki političar pada sa stolca, bili ste na mjestu nesreće... Snimite, pošaljite i osvojite nagradu!

Već smo se uvjerili da su naši čitatelji najbolji reporteri. Stoga, ako Vaš video objavimo, možete osvojiti novčanu nagradu do 1000 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Marko Škugor otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije
24 PITANJA

Marko Škugor otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije

Hrvatskog pjevača iz Šibenika, Marka Škugora, često nazivaju glasom Dalmacije, a on nam je otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije i zašto ne voli pjevati svojim bližnjima. Pogledajte u videu na YouTube kanalu

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka
IZA KULISA INFLUENCERA

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka

Influencerica Meri Goldašić, gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'U fokusu' gdje je, zajedno s kolegama, odlučila ukazati na problem 'hejt' komentara s kojima se susreću influenceri
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...