Obavijesti

Video

Komentari 5

Pokrenite mišiće i u pidžami: Pet vježbi uz pomoć jastuka...

Mnogi od nas nisu jutarnji tipovi, no skupite li snage da, nakon što otvorite oči, napravite nekoliko jednostavnih vježbi, osjećat ćete pozitivne učinke cijeli dan. Trenerica Diana napravila je jednostavan plan za vježbanje

VIDEO

Svrstavate li se u grupu ljudi koja voli biti doma, hodati u pidžami po kući, ne želeći imati obvezu odlazaka negdje na vježbanje, ovo je idealno rješenje za vas. Fitness influencerica Diana Morić osmislila je brzi trening preznojavanja, a od rekvizita trebat će vam samo - jastuk.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čim se probudim, prva stvar na koju pomislim je vježbanje. Umjesto klasičnog jutarnjeg istezanja, ponekad se poslužim s prvom stvari koja mi padne pod ruku. Ovoga puta to je bio jastuk - rekla je fitness trenerica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pritom je dodala da trening ne mora nužno biti intenzivan da bi nam se mišići aktivirali te da bi spremno krenuli u dan. Diana je u pet vježbi uključila jastuk od dvije kile i uz pomoć njega utegnula je gornji dio tijela. Ističe kako isti trening možete ponoviti i navečer prije spavanja. Savjetuje da nakon petominutnog treninga istegnete svoje tijelo. 

Diana dolazi iz Novog Sada. U svoj sportski CV upisala je značajna priznanja. Kao džudistkinja bila je desetostruki državni prvak, pet puta balkanski, i treća u Europi. Osvojila je titulu svjetskog prvaka u ruskoj borilačkoj disciplini Sambou 2009. godine, nakon čega joj je Vladimir Putin uručio medalju. Osim sportske karijere, Diana karijeru gradi kao fitness trenerica te je postala izvor motivacije mnogim ženama.

Diana radi sklekove s toalet papirom: 'To je umjesto bučica'
Diana radi sklekove s toalet papirom: 'To je umjesto bučica'

- Obožavam tebe i tvoje snimke. Divno je gledati i vježbati s tobom, samo su neki od komentara Dianinih vjernih vježbačica. Svoje fotografije često objavljuje i na Instagramu na kojem je prati više od 500 tisuća obožavatelja. Tajna njenog izgleda leži u vježbanju i zdravoj prehrani. Fitness trenerica svakodnevno vježba i ističe kako bi žene svaki dan za sebe morale izdvojiti barem pola sata.

- To je ono što svaka žena na ovom svijetu mora izdvojiti za sebe! Ništa to nije niti skupo niti nedostupno i zato žene koje koriste moj program i postižu sjajne rezultate, zaključuje Diana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang