Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Poštuj moju mamu!': Radnica u restoranu pretukla mušteriju

Objavljena je šokantna snimka na kojoj se vidi kako je djelatnica McDonald's-a brutalno pretukla mušteriju nakon što je ova navodno zatražila besplatni sok. A kad ga nije dobila, počela se agresivno ponašati

Video ove divlje svađe u poznatom američkom lancu brze prehrane objavljen je na Facebooku, ali točno mjesto i vrijeme gdje i kad se dogodilo, nije poznato. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo se dogodilo u McDonald's-u. Gospođa je tražila da joj se čaša napuni besplatnim sokom, a djelatnica je zatvorila aparat za sok i nije joj ga željela natočiti - stoji u objavi na Facebooku uz ovaj video.

Na snimci se može vidjeti kako žena baca djelatnici shake u glavu, nakon čega ova gubi strpljenje i kreće u brutalan fizički obračun. Mušterija je djelatnicu u jednom trenutku udarila tacnom u glavu, a kasnije je na nju čak podignula i stolicu.

Žene su jedva razdvojene jedna od druge, a u smirivanju strasti sudjelovali su i ostali djelatnici restorana, kao i mušterije koje su se našle u blizini.

Osim fizičkog nasilja, dominiralo je i ono verbalno jer se čulo kako psuju jedna na drugu. Djelatnica je u jednom trenutku rekla: ‘Moja mama nije mrtva, poštuj moju mamu’, iako nije jasno na što se točno referira.

U jednom trenutku, nakon još nekoliko uvredljivih riječi, ali napokon bez udaraca, dvije žene su se nekako smirile i situacija je napokon dovedena pod kontrolu.

Komentari (89)
  • ...e da, pa se ti kači sa ženskim Bud Spencerom, ova malena ima sreće da se smirila inače bi ju ova McBigMama pregazila kao kamion...

    27. 7. 2018,   08:36
  • puna podrška djelatnici,ljudi znaju bit prava govna

    27. 7. 2018,   09:09
  • Dobila je sta je htjela. Kad sam bila u Biogradu dan poslje utakmice sa Francuskom, isli smo po ducanima u centru i u jednom ducanu radile su dve cure max 20 god i jos par njih, u ducan je usao stariji bracni par Francuzi, a ove kad su cule da su Francuzi odma su pocele kao "Francuska smece, pusite k... Francuzi itd." Kad su izasli iz ducana, onda je jedna rekla "haha kao da me razumiju". Sramota, kulture nikakve nemaju, onda se cude kad poberu batine.

    27. 7. 2018,   09:03