Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Potukli su se, žena je dohvatila nož i njime izbola muškarca?

Netko je umro u susjednom stanu. Dolazi Hitna pomoć i policija, čulo se kako viče susjed koji je jučer izašao ispred zgrade u Zrnetićevoj ulici u zagrebačkom Vrapču...

Netko je umro u susjednom stanu. Dolazi Hitna pomoć i policija, čulo se kako viče susjed koji je jučer izašao ispred zgrade u Zrnetićevoj ulici u zagrebačkom Vrapču.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon svađe koja je izbila u popodnevnim satima muškarca (52) su pronašli mrtvog u stanu na drugom katu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagreb: U stanu pronašli mrtvog muškarca, ženu prevezli u bolnicu Više na http://bit.ly/2Dq5ITT Reporter: Luka Negovetić

Posted by 24sata on Thursday, 28 December 2017

Ženu koju policija povezuje s njegovom smrću prevezli su ozlijeđenu u KBC Sestre milosrdnice. Do završetka broja nije bilo poznato težina njezinih ozljeda. Navodno je usred svađe muškarac nasrnuo na ženu te ju počeo tući. Žena se pokušala obraniti te je dohvatila nož koji je bio u blizini. Muškarca je ubola nekoliko puta. Gdje točno kao ni što je bio uzrok njihove svađe za sada nije poznato. Susjedi koji su čuli buku iz njezinog stana ne znaju tko je pozvao policiju koja se ubrzo nakon toga pojavila ispred ulaza u zgradu.

Nekoliko sati tijekom očevida nitko nije smio iz zgrade izlaziti niti u nju ulaziti. Kako neslužbeno doznajemo žena je iz Slavonije. Susjedi su uvjereni da se bavila sumnjivim poslovima. Kažu da su joj u stan često dolazili različiti muškarci.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Dalibor Urukalović UBOJSTVO U ZAGREBU Pronašli su mrtvog muškarca u stanu, ženu prevezli u bolnicu

U stan u Vrapču preselila se prije nekoliko godina i od tada tamo živi sama. Izbodenog muškarca viđali su kako s vremena na vrijeme dolazi u stan. Nagađaju da joj je bio partner, no tvrde da nije živio s njom, ali ne znaju gdje je točno stanovao. Prije svega dva tjedna u susjednoj Srbiji muž je nakon svađe nekoliko puta izbo suprugu nožem.

Poginuo je dok je pokušavao pobjeći. Policija još utvrđuje sve okolnosti oko tragedije.

Komentari (59)
  • Navodno. Njegovu stranu nećemo čuti. A kakve sve to veze ima sa čovjekom u Srbiji?

    28. 12. 2017,   19:05
  • Susjed u Srbiji izbo ženu nožem i poginuo dok je bježao? Nepismeni novinari,tko je koga izbo,on nju ili ona njega,a tko je poginuo u bjegu?

    28. 12. 2017,   21:03
  • Zene i jesu agresivnije od muskaraca, ali imaju pusi pass pa ih sudovi ne kaznjavaju kolko bi trebali.

    28. 12. 2017,   18:40