Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pravila natječaja 'Osvoji GoPro'

None Foto:

Pročitajte pravila natječaja u kojem vam poklanjamo GoPro Hero kameru

Sudjeluj u natječaju i osvoji GoPro kameru

ORGANIZATOR

Natječaj "Osvoji GoPro" raspisuje 24sata d.o.o (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji ima sva prava i obaveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. 

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se od natjecatelja traži da budu Fanovi 24sata video Facebook stranice koji će dati najkreativniji odgovor na pitanje: 'Što planiraš snimati ovog ljeta s GoPro kamerom? ', raspisuje se u svrhu promocije 24sata d.o.o kao Organizatora. Nagradni natječaj traje od 31. srpnja 2017. do 16. kolovoza 2017. godine. Od sudionika nagradnog natječaja traži se da u navedenom periodu budu fanovi Facebook stranice 24sata video koji će poslati najkreativniji odgovor na nagradno pitanje.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:
1x GOPRO hero5 action kamera

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koji primaju glasilo portala 24sata.hr te su fanovi 24sata video Facebook stranice, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 31. srpnja 2017. do 16. kolovoza 2017. godine odgovore na nagradno pitanje sanjem odgovor i osobnih podataka: ime, prezime, e-mail, prihvaćaju se Pravila natječaja, te sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Prijave se primaju u periodu od 31. srpnja 2017. do 16. kolovoza 2017. godine, a na kraju ciklusa slijedi odabir najkreativnijeg odgovora na nagradno pitanje prema izboru Organizatora. Autor najboljeg odgovora bit će nagrađen prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem e-maila u roku od 7 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 3 dana ne odgovori na e-mail nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.

Komentiraj, znaš da želiš!