Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prekinuli zbog Instagram slika: Glavni lik u seriji napokon solo!

Matija Lazarević, poznatiji kao LayZ, ima glavnu ulogu u popularnoj web seriji "Isti san", gdje se našao u nezgodnoj situaciji. Golišave fotografije na kojima se nalazi u zagrljaju s dvije gole djevojke, uništile su mu vezu

U novoj epizodi, koja ponovno ruši sve rekorde gledanosti, otkrili smo pravi razlog zašto su Tomo i njegova cura u serijii Nina, koju glumi Petra Dimić odlučili raskinuti vezu. On tvrdi kako su mu slike podmetnuli, kako je on spavao na toj slici i nije imao pojma o čemu se radi!

- Ova sezona Istog sna je dinamičnija, ali i mračnija. Ove sezone serija je snimana tako da je cijeli osjećaj - filmski, a manje youtuberski. Pogotovo kada se radi o samoj radnji serije - objasnio je Filip Dizdar, redatelj i scenarist serije.

Kada pogledate par epizoda, neke stvari će vam biti puno jasnije, no s druge strane, željno ćete isčekivati nove epizode!- rekao je Matija Lazarević, koji u epizodi glumi žrtvu skandala: "Gole fotografije".

joomboos | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Ohrabreni uspjesima prošle godine, u suradnji s odličnim sponzorima Vipnetom i Coca-Colom,krenuli smo u novu sezonu i postigli još veći uspjeh nego lani - rekao je Matej Lončarić.

Nove epizode prve YouTube serije možete gledati svakog četvrtka, u 12 sati na Joomboos YouTube kanalu.

Komentari (11)
  • vidi ovo slicnih smo godina ja se svaki dan razbijem na poslu ovi tu nesto kao rade seriju... ehhh pa sto nisam roden kao bogatas pa da djeca vide kak se pare trose a ne na ta s*anja

    3. 5. 2018,   22:18
  • Nikad čuo...

    3. 5. 2018,   21:18
  • LayZ iliti LjenGuz..

    3. 5. 2018,   23:51