Obavijesti

Video

Komentari 0

'Preživjela sam anoreksiju pa postala ovisna o operacijama'

Nakon smrti roditelja Klara Lima postala je ovisnica i anoreksičarka. Život joj je preokrenula estetska kirurgija. Tri puta je išla na brazilsko podizanje stražnjice, a četiri puta je povećavala grudi

VIDEO

Klara Lima (28), poznata pod umjetničkim imenom Kitana Savage, pobijedila je svoje 'unutarnje demone' i sada je žena kakva je uvijek htjela biti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:26

Njeno djetinjstvo je bilo teško i povlašteno u isto vrijeme. Odrasla je u raskoši i bogatstvu. Njen otac je inženjer koji se obogatio i osnovao tvrtku za klimatske uređaje. U školi joj je bilo grozno, jer su ju vršnjaci maltretirali. 

- Bila sam vrlo divlja dok sam bila mlađa. Bježala sam u klubove s 12 godina, pušila marihuanu, pila alkohol. 

Majka i otac su joj poginuli u zrakoplovnoj nesreći kada je imala samo 17 godina. Nakon toga je sve krenulo nizbrdo. Naslijedila je njihovo bogatstvo i razvila loše životne navike. 

- Jako je opasno dati toliko novca mladoj osobi bez nadzora odgovorne osobe. Razvila sam bulimiju i anoreksiju i počela se drogirati. Šmrkala sam kokain kako ne bih bila gladna. 

Nakon posebno zastrašujućeg iskustva izazvanog drogom, odlučila je preokrenuti svoj život i investirati u sebe i svoj izgled. 

- Prvu plastičnu operaciju sam napravila kada sam imala 21 godinu. Povećala sam i podignula grudi. To je najbolje uložen novac do sada.

Nakon fizičke transformacije malo se bavila modelingom, a čak je par mjeseci snimala i filmove za odrasle, ali je ipak odustala od toga. 

- Govorili su mi da idem još dalje, ali nisam htjela uraditi ništa zbog čega bi izgledala jeftino. 

Trenutno ima preko 168 tisuća pratitelja na Instagramu, a na Facebooku preko pola milijuna pratitelja. Sada se fokusira na karijeru reperice. Nedavno je izašla njena prva pjesma i spot 'Push'.

Iako ju ljudi stalno komentiraju, često negativno, ona se ne obazire na to. Kaže kako je najvažnije znati tko si i što si i da te onda ništa ne može povrijediti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno