Obavijesti

Video

Komentari 64

Prije deset dana kupio motor, pokazao ga prijatelju i poginuo

Prije deset dana kupio motor, pokazao ga prijatelju i poginuo
1

Nešto manje od 1000 stanovnika Daruvarskog Brestovca oplakuje smrt Danijela Pauknera (21) i sa strepnjom čeka vijesti iz Opće bolnice u Lipiku, gdje je Goran Lukić (24)

VIDEO

Vozeći se kroz Daruvarski Brestovac iz smjera Končanice prema Dežanovcu, u subotu oko 3 sata mladići su motociklom sletjeli s ceste, udarili u stup, a motocikl se potom zapalio. Policija jučer nije htjela otkriti tko je motocikl vozio.

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Pokretanje videa...

00:57

- Čuo sam da je negdje oko jedan sat iza ponoći Danijel upalio Yamahu, koju je kupio prije nepunih 10 dana. Upravo me taj zvuk probudio jer sam spavao. Nisam znao kud je otišao - kazao nam je neutješni otac Ivan koji je dva sata kasnije saznao da je njegov sin izgubio život vozeći se prema kući.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S njim je na novokupljenoj Yamahi bio njegov najbolji prijatelj, tri godine stariji Goran Lukić.

Obitelj tragično preminulog mladića nije znala otkud su se vraćali prijatelji. Pretpostavljaju da se Danijel dovezao sa svojom Škodom Octaviom u dvorište kako bi uzeo motor koji je najvjerojatnije želio pokazati prijateljima.

Strava kod Daruvara: Mladić je poginuo, drugi se bori za život
Strava kod Daruvara: Mladić je poginuo, drugi se bori za život

Danijelovi roditelji i godinu dana mlađa sestra su gotovo zanijemili od bola zbog njegove tragične smrti. Mještani kažu da su on i teško stradali Goran bili nerazdvojni i vrijedni mladići. Obojica su bili zaposleni. Nije bilo dana koji nisu proveli zajedno. Sastajali su se i po nekoliko puta dnevno, a navodno je Danijel kupio motor jer ga je imao i njegov prijatelj Goran, ali nije na njega sjedao često, rekli su nam ukućani Lukić.

U obitelji Lukić su nam rekli kako liječnici nastoje stabilizirati njegovo stanje. On je najmlađi od njihovo troje djece. Goran je na respiratoru, kažu roditelji koji su bili u bolnici u Pakracu. Roditelji kažu da ima puknuće slezene, nekoliko slomljenih rebara i druge ozljede, te opekline.

Na mjesto tragedije ispred kuće obitelji su odmah otrčali brojni mještani koji su aparatima gasili vatru. Nakon udarca iz motocikla je počeo curiti benzin pa su mještani krajnjim naporom izvlačili mladiće iz buktinje koja se dizala, kako su nam rekli, nekoliko metara u zrak. Goranova sestra nam je rekla kako je čula da su dečki bili u Daruvaru. Stradali su nekih 100-tinjak metara od Goranove i 200-tinjak metara od Danijelove kuće.

Gotovo na ravnom dijelu ceste su, iz zasad neutvrđenih okolnosti zahvatili bankinu ispred kućnog broja 84 na samom ulazu u naselje, udarili u betonski stup električne mreže i potom se motor zapalio. Očevid je vodila zamjenica bjelovarske Općinske državne odvjetnice uz asistenciju daruvarske policije. Tijelo preminulog mladića su prevezli na patologiju zbog obdukcije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija