Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pripremite se za plažu: Vodič za bezbolniju depilaciju voskom

Foto:

Ljeto je stiglo, a pripreme za plažu i godišnji odmor su u punom jeku. Odstranjivanje dlačica uvjiek je bolan dio ljetnih odmora, a ovim savjetima depilacija može proći lakše. Trebate paziti i na urastanje dlaka i iritacije...

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Depilaciju voskom bit će manje bolna tjedan dana nakon menstruacije. Ženama je najniži prag boli tijekom plodnih dana u mjesecu pa je tako tada depilacija najbezbolnija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dobar trik za smanjenje boli je i korištenje baby pudera. Puder u prahu nanesite na kožu prije nego što nanesete vosak. Ovime će puder upiti višak vlage i tako će se trake za čupanje bolje lijepiti na kožu. 

Obavezan dio pripreme za depilaciju voskom jest i piling kože. On je potreban kako bi se uklonile mrtve stanice na koži, a time i spriječilo urastanje dlačica. 

Komentari (35)
  • ..Ja bih jednu malu garavu,crnu kao braća arapi,da joj vire crni čuperci,da me krene jeza cijelog,kad se runo zamrsi!..

    24. 7. 2017,   09:13
  • A zasto se Zarice isplati, mislim da to mnogima nije lijepo, prirodno je prirodno, jer ako sve vidis nije zanimljivo, vidis grm pa te jako zanima sta je u njemu???? ::::)))

    24. 7. 2017,   09:34
  • ne razumijem one šta furaju natural stayling jer potrebno je imat kostim iz baroka za to sve posakrivati ;DD

    24. 7. 2017,   10:58