Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Profesor pretukao učenika (14) jer nije bio prikladno odjeven

None Foto: YouTube

Profesor glazbene kulture Marston Riley (64) potukao se s 14-godišnjim učenikom u srednjoj školi Maywood Academy u Los Angelesu. Netko od učenika je snimio ovaj incident

Prema riječima učenika koji su svjedočili početku ovog incidenta, do okršaja je došlo kad je profesor rekao dječaku da napusti učionicu jer nije odjenuo školsku uniformu.

Učenik je odbio izaći iz učionice te je Marstona, koji je Afroamerikanac, počeo obasipati rasističkim uvredama. Profesoru je očito prekipjelo i počeo je udarati učenika, čiji identitet nije objavljen.

I ISPRIČAO SE KOLEGAMA Potukao se s učenikom: Pijani profesor dobio javnu opomenu

Tako je počela tučnjava u kojoj je 14-godišnjak u jednom trenutku završio na tlu i držao se za profesorovu nogu, a ovaj ga je i dalje udarao.

Želeći prekinuti ovaj obračun, intervenirala je i djelatnica osiguranja, no profesor nije odustajao i nastavio je udarati dječaka.

skola UŽAS U ISTRI Vjeroučiteljica još radi? Svoje učenike udarala je škarama...

Na kraju tučnjave dječak je odvezen u obližnju bolnicu gdje su mu ustanovljene lakše tjelesne ozljede pa je odmah pušten kući.

Riley je uhićen i optužen za zlostavljanje djeteta. Nakon plaćanja jamčevine pušten je da se brani sa slobode. 

Komentari (33)
  • Čovjek puko od svakodnevnog iživljavanja te bagre tamo koja se naziva učenicima....... Obasipao svog učitelja rasističkim uvredama........ Divan učenik, za primjer....... I sad će taj čovjek vjerojatno pred mirovinu dobiti otkaz zbog upotrebe sile, jer je trebao pustiti da se balavac iživljava na njemu.......

    5. 11. 2018,   13:13
  • Rasist sam samo prema neradu koji iskoristava i ugrozava sistem drzavu a nista ne pridonosi.. Bio to hrvat crnac rom.lazni branitelj uhljeb.

    5. 11. 2018,   13:45
  • jeste vi pročitali ono što ste napisali ??? dakle ,nije ga istukao zbog neprikladne odjeće .....

    5. 11. 2018,   13:51