Obavijesti

Video

Komentari 0

Prošlo je više od 24 godine od nastupa Teensa na Dori: 'Morali smo mijenjati brojeve telefona'

Prošlo je više od 24 godine od nastupa Teensa na Dori: 'Morali smo mijenjati brojeve telefona'
1

Nakon objave o ponovnom okupljanju, Daniel, Zoki i Eugen su u ime Teensa stigli i u naš studio gdje smo ih iznenadili snimkom nastupa na Dori 2000. godine. Pogledajte njihovu reakciju

VIDEO

Čim su objavili ponovni dolazak na scenu, nakon čak 22 godine od zadnjeg albuma 'Anđeo čuvar', rasprodali su dvoranu u Kastvu, a u prodaju je puštena i Tvornica kulture u Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U studiju smo grupu Teens iznenadili snimkom nastupa na Dori 2000. godine gdje su se pojavili s pjesmom 'Hajde reci što'.

- Ja ću najbolje reagirati jer nisam bio na nastupu - našalio se Eugen Srdoč.

Naime, nitko mlađi od 16 godina ne može pristupiti Eurosongu, ali za Doru tada nije postojalo dobno ograničenje, dok se pravila nisu usuglasila.

- Vidi ove kape, navodno je Enrique Iglesias isto nosio takve kape u to doba - Daniel Beni i Zoran Majstorović nasmijali su odjevnoj kombinaciji čim su kliknuli 'play'. 

Uvjereni su da bi pjesma prošla i danas s obzirom da je istoimeni koncert potpuno rasprodan, a postoji čak i spot. 

- Jako je zanimljiv spot. Snimali smo se u školi u klupama, ali ne znamo postoji li spot na YouTube-u - komentirali su, te dodaju da se i tada i sada može napraviti vrlo jeftin i vrlo skup spot, ovisno o tome što izvođač želi.

A što se obožavateljica tiče...

- Svi smo morali promijeniti fiksne brojeve telefona. Telefon bi zvonio u pola noći, u dva sata ujutro, a starci su nam spavali, radili su ujutro. Tada nije bilo mobitela, a fiksni brojevi su bili lako dostupni u telefonskom imeniku - ispričao nam je Zoran Majstorović.

- A nije bilo ni društvenih mreža pa su se slala pisma. Mi smo imali fan klub koji je vodio Danijelov brat, ali to su bila brda pisama pa smo ih morali rasortiravati ako su dolazila nekome privatno iz Teensa - nadodao je Eugen.

Cijelu Reakciju pogledajte na YouTube kanalu 24sata, a pratite nas i na društvenim mrežama TikToku, Instagramu, Facebooku i LinkedInu.

Pogledajte video: 

VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Goran Vinčić Vinča: 'Ja čim vidim policajca, dajem mu mito'
VELIKI INTERVJU

Goran Vinčić Vinča: 'Ja čim vidim policajca, dajem mu mito'

Gost velikog intervju je komičar Goran Vinčić Vinča. Otkrio nam je kako se ponaša kada ga policija zaustavi, ali i kako glasa na izborima. Pogledajte i u videu na YouTube kanal 24sata

Filip Juričić: 'Ne primjećujem popularnost među ženama'
24 PITANJA

Filip Juričić: 'Ne primjećujem popularnost među ženama'

Poznati glumac Filip Juričić otkrio nam je najbolji savjet svog oca, zašto voli jahanje i koju osobnost dijeli s konjima, te gledaju li sinovi njegove serije i filmove. Pogledajte video i na YouTube kanalu 24sata
'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'