Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prvi serijal s našim reperima: Zvijezde su Tram 11, Kukus...

None Foto: 7

U novom hip-hop serijalu kojeg možete gledati od petka na YouTube kanalu 24sata gostuju najveće hip-hop zvijezde 90-ih, ali i današnjice

Serijal Takeover posvetili smo domaćoj hip-hop sceni koja već godinama ulazi u mainstream. Pioniri su svakako duo Tram 11. Na scenu su stupili 1996. godine, a njihove hitove pjevaju i današnji klinci što se najbolje moglo vidjeti na njihovom povratničkom koncertu 2017. godine u Domu sportova nakon 14 godina izbivanja sa scene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Target i General Woo gostuju i u Takeoveru. U petak u podne na YouTube kanalu 24sata izlazi prva epizoda u kojoj su izveli pjesmu ‘Kaj ima lima’.  U Takeoveru su komentirali i aktualnosti poput, je li Ava Karabatić dobra kandidatkinja za predsjednicu, što misle o društvenoj mreži za upoznavanje Tinder i kako reagiraju kad čuju aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović kad pjeva.

No, na sceni su i neki novi 'klinci' poput zagrebačke trap grupe Kukus i splitskog repera Kreše Bengalke. Oni su dobili zadatak ocijeniti rime svojih kolega poput Fil Tilena, Bake Prase, Chode, TBF-a, El Bahatteeja...

POGLEDAJTE EPIZODU ZENZACIJE: 

Prvu epizodi hip-hop serijala pogledajte na YouTube kanalu 24sata u petak u podne. 

Komentari (5)
  • Ako su ovi iz kukusa reperi onda sam ja Kolinda jbte . To je ruganje hip hopu ..

    12. 11. 2019,   20:22
  • Kakav mrtvi baka prase, to je klosarski jutuber a ne reper, o kojem vi klincu pisete?

    12. 11. 2019,   18:07
  • Ljudi moji, pa zakaj nas toliko mučite s ovim samoproglašenim klaunom na Š. Pa kaj niste svjesni da je postao naporniji od Ele D. (a to je samo po sebi teško) De, ono, još sam i u stanju ignorirati ga ali zašto mi se video mora sam pokrenut kad me navedeni ni u kom pogledu ne zanima. Strava.

    12. 11. 2019,   17:56